banner564

Besim’den destek

Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Serdarlı, Yalova ve Ortaköy’ün başlattığı imza kampanyasına destek verdi

Besim’den destek
banner598
K-Pet Süper Ligi temsilcilerinden Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Serdarlı, Yalova ve Ortaköy’ün başlattığı Olağanüstü Genel Kurul toplama çalışmaları için imza verdiğini açıkladı.
Ara Emri alınması ve futbol liglerinin durdurulmasına karşı olduğunu belirten Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, “Gelinen noktada kamu vicdanı rahat değil. Kulüplerimize savunma hakkı verilmesi amacıyla imza verdim” dedi.
“Konu kulüplerin haklı veya haksız olduklarını söyleyemiyorum. Ancak bir idam cezalısına bir idam edilirken son sözlerini söyleme olanağı tanınır” diyen Başkan Besim, “Yalova’nın kendisine göre haklılıkları var. Serdarlı – Çetinkaya karşılaşmasında anormallikler yaşandı. Ortaköy’ün üç sahte futbolcu oynatıldığı konusunda büyük iddiaları var. Ortada şike söylentileri var. Bunlar hoş olmayan şeylerdir” şeklinde konuştu.
Herkese, eteğindeki taşı dökme olanağı verilmesi gerektiğini vurgulayan Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, “Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yerinde ben olsaydım, imzaların toplanmasına gerek kalmadan bir şekilde Genel Kurulu Olağanüstü olarak toplar ve tüm kulüplere söz hakkı verirdim” dedi. Hasan Besim, “Biz büyük bir aileyiz ve kendi sorunlarımızı kendi içerimizde çözmeliyiz” iddiasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474