banner564

Bilardo’da ödüller verildi

Bilardo'da 2014-2015 Sezonu başarılıları düzenlenen tören ile ödüllerini aldı

Bilardo’da ödüller verildi
banner598
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2014-2015 Sezonu'nda başarılı olan sporcu ve takımların ödülleri düzenlenen tören ile verildi.
Salı akşamı Acapulco Resort Hotel'de gerçekleştirilen gecede bilardo camiasından sporcu ve aileleri, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve ailesi ile Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser yer aldı.
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu'nun açılış konuşmasının ardından Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ile Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan iki federasyon arasında mutabakata varılan İşbirliği Protokolüne imza attılar. Federasyon Başkanı Aşkın Burcu'nun aynı zamanda sunuculuk da yaptığı gecede başarılı sporcu ve takımların madalya ve kupalarını Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ile yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve bazı konuklar verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474