banner564

Bilic umutlu

Fenerbahçe’nin El Ain’de kiralık olarak forma giyen oyuncusu Emenike anlaşılması halinde West Ham’a gidecek

Bilic umutlu
banner598
West Ham Menajeri Slaven Bilic, Emmanuel Emenike'yi birkaç gün içinde kiralık olarak kadrolarına katacakları konusunda umutlu olduğunu söyledi.
Andy Carroll ve Diafro Sakho gibi golcülerinin sakatlığında forvet hattına takviye yapmak isteyen Bilic; "Emenike konusunda durumun karışık olduğunu söylerken, çünkü Emmanuel Emenike Fenerbahçe'nin oyuncusu ve El Ain'de kiralık olarak oynuyor. Biz de El Ain yöneticileriyle temas kurduk. Kendileriyle konuştuk ve Emenike'yi doğrudan onlardan
alabileceğimizi düşündük. Ancak Fenerbahçe'nin de görüşmelere dahil olması gerekiyordu. Şu anda Fenerbahçe ile görüşüyoruz. Neler olacağını göreceğiz. Bugün veya yarın durum netlik kazanır" dedi.
Transferin bir ara çıkmaza girdiğini belirten Bilic; "Başlangıçta kolay olacak gibi görünüyordu; çünkü görüşmeler sadece 2 kulüp arasındaydı. Ama sonra 3. parti olarak Fenerbahçe ile görüşmek zorunda kaldık. Bir ara işler hiç de iyi görünmüyordu.
Ama son bir kaç günde en azından Sky'a (İngiliz televizyonu)göre anlaşma yine canlanmış görünüyor. Umarım siz haklısızınızdır" ifadelerini kullandı.
West Ham'ın gündeminde olan bir başka isim Burak Yılmaz konusunda da açıklamalar yapan Hırvat teknik adam, "İkisini birden transfer etmeyeceğiz. Burak konusu farklı. Çünkü Galatasaray onu elinden bırakmaya karar verirse satmak istiyor.
Ancak biz kiralık bir oyuncu istiyoruz" diyerek sarı-kırmızılı oyuncunun transferi için olumsuz konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474