banner564

Binatlı nefes aldı  2-0

Binatlı konuk ettiği Merit Alsancak Yeşilova’yı 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapadı

Binatlı nefes aldı  2-0
banner598

Yer: Üner Berkalp Stadyumu
Hakemler: Mustafa Öztugay, Cemal Sarı, Necmi Bulut, Serhan Şimşek
Binatlı: Salih Beyoğlu, Burak Sarıkaya, Ayhan Dumancı, Zihni Temelci, Yunus Emre İleli, Godswill Offor, Kehinde Amoo, Isreal Isreal(Dk.90+4 Mehmet Ali Avunç), Alattin Yavuz, Mustafa Süzgen (Dk.60 Sami Yahat), Abdullah Umut(Dk.78 Barkın Özaşık)
Merit Alsancak Yeşilova: Hasan Piro, Gilles Binya, Mejdi Direniş, Vakkas Kaynarca, Memduh Sarıoğlu, İlyas Niyazi, Jeffrey Makoti(Dk.65 Hamis Çakır), Yasin Doğan(Dk.78 Ulaş Candanal), Mustafa Yaşınses, Billy Mehmet, Hafiz Konkoni(Dk.54 Burak Koçar)
Goller: Dk.25 Burak,Dk.90+5 Mehmet Ali (Binatlı)

Yusuf YILDIZEV
K-PET Süper Lig’in 7. Haftasında Binatlı, konuk ettiği Merit Alsancak Yeşilova’yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla Binatlı puanını 7 yaparken, Merit Alsancak Yeşilova ise 5 puanda kaldı.
12.DK: Sol kanattan topla içe kateden Yasin’in sert vuruşunu kaleci Salih kurtarmayı başardı.
13.DK: Sağ taraftan Gilles Binya’nın ortasında topla buluşan Konkoni’ni vuruşu top kaleci Salih’de kaldı.
14.DK: Binatlı’da uzun atılan topta Offor kafayla aşırttı, savunmanın arkasında kaleciyle karşı karşıya kalan Israel’in vuruşunda kaleci Hasan Piro topu kornere çeldi.
25.DK: Binatlı öne geçti. Topla ceza sahasına girmek isterken rakibi tarafından Israel düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta Burak topun başına geçti. Bu oyuncunun harika vuruşunda kaleci Hasan’ın bakışları arasında top filelerle buluştu. 1-0
51.DK: Ani gelişen Binatlı atağında Offor’un ara pasında sol taraftan araya doğru koşu yapan Mustafa topla buluştu ve ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan dışarı gitti.
82.DK: Sağ kanattan Sami’nin pasıyla topla buluşan Kehinde ceza sahası üzerinden sert vurdu. Top kaleci Hasan’da kaldı.
90.DK: Burak’ın ara pasında topla buluşan Offor, sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun sert vuruşunda kaleci Hasan Piro bir kez daha başarılıydı.
90+2 DK: Binatlı bir kez daha mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan Israel’in ortasında topla buluşan Offor ceza sahası içinde uygun durumda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarı gitti.
90+5 DK: Binatlı galibiyeti perçinledi. Bir kez daha kontra atak yakalayan Binatlı, Offor’un pasında Mehmet Ali’nin ceza sahası üzerinden vuruşunda topu köşeden ağlara gönderdi. 2-0
Karşılaşmada Binatlı 2-0 galip gelerek haftayı 3 puanla kapadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474