banner564

Bir yere gitmiyorum

İbrahim Çıdamlı basında BAL Ligi’ne gideceği yönündeki haberleri yalanladı

Bir yere gitmiyorum
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl takımında forma giyen başarılı futbolcu İbrahim Çıdamlı son günlerde hakkında çıkan BAL Ligi’ndeki Kastamonu 1966’ya transfer olacağı şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Sadece ön görüşme oldu
İbrahim Çıdamlı yaptığı açıklamalarda kendisinin Kastamonu ile sadece bir ön görüşme yaptığını ve ortada herhangi bir transfer teklifi olmadığını vurguladı. İbrahim Çıdamlı Kastamonu yöneticileri ile yaptığı görüşmede Kastamonu’nun kendisinin özelliklerinde ve oynadığı pozisyonda bir futbolcu transfer etmek istediklerini belirttiklerini ve bu yüzden kendisiyle temasa geçerek nabız yokladıklarını belirtti.

Bu sezon zor
İbrahim Çıdamlı açıklamalarında bu ön görüşme sonrası sadece böyle bir transfer olması halinde takımını zor durumda bırakmamak adına başkanı Hasan Besim’i bilgilendirdiğini ve Hasan Besim’in de böyle bir transfer olması durumunda kendisine başarılar dileyip her türlü desteği vereceğini söylediğini ifade etti. Ayrıca İbrahim Çıdamlı, BAL Ligi’nde sezonun başlayacak olması ve Kastamonu’nun hemen hemen kadrosunu oluşturmuş olması nedeniyle bu transferin şu anda gerçekleşmesinin çok olası olmadığını vurguladı.

Gelecek sezon olabilir
İbrahim Çıdamlı gelecek sezon ise Kastamonu takımına, görüştükleri şartlarda bir teklif gelmesi  halinde transfer olabileceğini söyledi. Böyle bir transfere hem kendisini geliştirmek hem de maddi anlamda daha fazla kazanç elde edebilecek olması sebebiyle sıcak baktığını belirten İbrahim Çıdamlı, şu an için teklifin olmadığını bir kez daha vurgulayarak açıklamasını sonlandırdı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473