banner564

Birbirlerini suçladılar

Yedikonuk Başkanı Yüksel Asım ve Tatlısu Seracılar Başkanı Hasan Yaman olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu

Birbirlerini suçladılar
banner598
Hamit SAKALLI
BTM Ligi 1.Grup’un 5.haftasının olaylı karşılaşmasında Tatlısu Seracılar ve konuk ettiği Yedikonuk arasında büyük olaylar çıkmış ve saha içerisi adeta ana baba gününe dönmüştü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada her iki takım futbolcuları ve taraftarları birbirlerine girmişti. 

Kasıtlı olarak futbolcumuza vuruldu
Olaylı geçen Tatlısu Seracılar-Yedikonuk karşılaşmasının ardından Yedikonuk Başkanı Yüksel Asım açıklamalarda bulunarak olayların Tatlısu Seracılar futbolcusu Serkan Kaygas’ın kasıtlı olarak kendi futbolcuları olan Kazım Sevindik’in başına basmasından sonra çıktığını ifade etti. Asım, Serkan’ın futbolcularına yönelik bu kasıtlı müdahalesinin tam tribünlerin önünde olmasından dolayı taraftarlarının tepki verdiğini ve sahanın bu dakikadan sonra karıştığını sözlerine ekledi. Asım, Tatlısu Seracılar karşılaşmasında haklarının yendiğini vurguladı.

Sahadan ayrılıyorduk
Yedikonuk Başkanı Yüksel Asım, olaylardan dolayı maç yarım kalıp soyunma odasına gittiklerinde can güvenliğinin olmadığını ve karşılaşmanın devam etmeyeceğini düşündüklerinden sahadan ayrılmaya hazırlandıklarını ancak karşılaşmanın hakemi Utku Hamamcıoğlu’nun yaklaşık 1 saat sonra takımları yeniden sahaya çağırıp karşılaşmayı oynattığını belirtti.

Mağduruz
Yüksel Asım, karşılaşmanın hakemi Utku Hamamcıoğlu’nun kendilerinin sahadan mağlup ayrılması için elinden gelen her şeyi yaptığını ve hakem tarafından da mağdur edildiklerini ifade etti. Asım, Utku Hamamcıoğlu’nun Tatlısu Seracılar takımından olaylara karışmayan ve kulübede oturan 2 futbolcuya kırmızı kart gösterdiğini ve ayrıca karşılaşmayı Tatlısu Seracılar gol atana kadar uzattığını sözlerine ekledi. Asım, karşılaşmanın hakemi Utku Hamamcıoğlu’nun Tatlısu Seracılar taraftarlarının ve camiasının saldırılarından korkup maçı devam ettirdiğine inandığını söyledi.

Yerdeyken tekmelendim
Olayların başlangıç noktasında yer alan Yedikonuk futbolcusu Kazım Sevindik açıklamalarda bulunarak saha içerisinde Tatlısu Seracılar futbolcuları tarafından darp edildiğini ifade etti. Sevindik’in açıklamaları şöyle: “ Olayların başlamasından hemen önce ayağım çekti ve ağrıdan kendimi yere bıraktım. Yerde yatırken başıma toplanan 2-3 Tatlısu Seracılar futbolcusu beni itip kakarak yerden kalkmamı söylediler. Daha sonra müdahalelerini şiddetlendirerek bana tekme atmaya başladılar. Bunun üzerine taraftarlar da olaya tepki gösterdi. Karşılaşmanın hakemi Utku Hamamcıoğlu, hiçbir suçum yokken bana kırmızı kart gösterdi. Ayrıca hakem can güvenliğimiz olmamasına rağmen karşılaşmayı oynatmayı tercih etti. Ben haksız bir kırmızı karttan dolayı ceza almak istemiyorum.”

Kara bir gün
Olaylarla ilgili açıklamada bulunan Tatlısu Seracılar Başkanı Hasan Yaman futbol adına kara bir gün yaşandığını ve kendilerini istemedikleri olayların içinde bulduklarını ifade etti.


Olayları başlatan Yedikonuk takımıdır
Tatlısu Seracılar Başkanı Hasan Yaman, Yedikonuk takımının niyetinin maçın başından beri olay çıkarıp sahalarını kapattırmak olduğunu ve bunun için her türlü tahriki yaptıklarını ifade etti. Yaman, olayları sahaya giren Yedikonuk taraftarlarının başlattığını ve kendilerini masum gibi göstermeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Sosyal medyadan tehditler alıyoruz
Tatlısu Seracılar Başkanı Hasan Yaman, Yedikonuk camiasının kendilerini sosyal medyadan sürekli olarak tehdit ettiğini ve olayları daha da tırmandırmayı amaçladıklarını belirtti. Yaman, konuyla ilgili federasyona savunmalarını verdiklerini ve çıkacak sonucu beklediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473