banner564

Bocce takımımız mutlu döndü

Uluslararası Erkekler Bocce Turnuvası’na katılan Bocce Milli Takımımız 24 takım arasından 5. gelerek güzel bir başarıya imza attılar.

Bocce takımımız mutlu döndü
banner598
20-25 Ağustos tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan turnuvaya milli takımımızın yanında Macaristan, Slovakya ve Çek Cumhuriyeti takımlarıda katılırken, Avşın Kanatlı ve Hakan Topal’dan oluşan takımımız grup maçlarında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak ilk 12’ye kaldı. Daha sonra İsviçre sistemine göre oynanan karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan takımımız turnuvayı 5. bitirdi. Turnuvada ayrıca Milli hakemlerimizden Sevgül Kanatlı’da hakemlik yaparak başarılı maçlar yönetti.

Hasan Senin’den Avrupa Bocce Federasyon başkanına plaket:
Kafile Başkanı olarak takımımızı temsil eden Federasyon Başkanı Hasan Senin Macaristan’da önemli temaslar gerçekleştirdi. İlk olarak Avrupa Bocce Federasyonu Başkanı Bruno Casarini’yi Ekim ayında ülkemizde yapılacak olan Dr. Küçük Oyunları’na davet etti ve olumlu cevap aldı. Daha sonra Bocce Geliştirme Projesi Başkanı Claudio Bizzari ile temasa geçen Senin, Bocce Sporunu ilkokullara yaymak için “Junior Project” in yaratıcısı Bizzariyi de Ekim ayında adamıza davet etti. Bu davetlere olumlu cevap alacaklarını tahmin ettiklerini belirten Senin, Bocce Sporunu artık her yaşta ve her ilçede oynanması için girişimlere başladıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473