banner564

Bocce’nin en büyüğü Gülden

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Yılı Kadınlar Bocce Ligi ve Ferdi Şampiyonası dün akşam oynanan maçlarla sonuçlandı.

Bocce’nin en büyüğü Gülden
banner598
Toplam 8 ayak üzerinden gerçekleştirilen şampiyonada Doğancı Spor kulübü sporcularından Gülden Gökalp birinci gelirken, Gönyeli sporcusu Ayşe Arıca ikinci, yine Doğancı sporcusu Serpil Kızıldere üçüncü geldi. Son ayağa girerken takipcisi Ayşe Arıca’nın iki puan önünde yer alan Gülden, Ayşe’nin ilk turda veda etmesiyle şampiyonluğunu garantiledi. Genel klasman ikinciliği için bu ayağı kazanmak zorunda olan Serpil ise yarı finalde Balıkesir sporcusu Özlem’e elenerek hedefine ulaşamadı. Son ayağın en büyük süprizini ise Balıkesir sporcusu Özlem Erzen gerçekleştirdi. İlk turu bay geçen Özlem, yarı finalde Serpil Kızıldere’yi, finalde de Gülden Gökalp’ı yenerek 8. ve son ayağı kazanan isim oldu. Böylece genel klasmanı dördüncü tamamlayan Özlem sezonun en büyük süprizini gerçekleştirdi.

Takımlarda şampiyon Doğancı
Takımlar klasmanında ise Doğancı ilk üçe 2 sporcu sokma başarısını göstererek 2015 Yılı Kadınlar Bocce ligi şampiyonu oldu. Ligde ikinciliği Gönyeli Spor Kulübü alırken, Balıkesir Spor Kulübü’de ilk 3 içerisine girerek sezonu derece ile tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473