banner564

Bocce’nin kralı Yenal

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Yılı Ferdi Erkekler Bocce Şampiyonası dün akşam oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.

Bocce’nin kralı Yenal
banner598
+ ayak puanlama ve tek eleme usülüne göre oynanan karşılaşmalarda 2 ayakta birinci bir ayaktada final oynayan Küçük Kaymaklı sporcusu Yenal Senin topladığı 32 puanla adını 2015 Yılı şampiyonluğuna yazdırdı. Katıldığı 7 ferdi şampiyonada elde ettiği 6. şampiyonluk olan Yenal bu alanda kırılması güç bir rekora imza attı. Son ayağın ilk turunda güçlü rakibi Remzi Öztenekecioğlu ile karşılaşan Yenal maçı 8-3 kazandı. İkinci turda Halit Çağman’ı 8-0’la geçen Yenal yarı finalde sezonun flaş isimlerinden Mehmet Mullahalil karşısında zorlanmasına rağmen 8-5 kazanarak finale kaldı. Finalde bir diğer Küçük Kaymaklı sporcusu Hüseyin Buba’ya 8-7 kaybeden Yenal topladığı 32 puanla şampiyonluğa ulaştı.

Hüseyin Buba’dan büyük sürpriz: 
Son ayak öncesi genel klasmanda 7. sırada bulunan Hüseyin Buba ise sezonun en flaş sonucuna imza attı. Önündeki rakiplerin 4. ayakta birer birer elenmesiyle sıralamada yukarı çıkma şansını iyi kullanan Hüseyin son ayağı kazanarak topladığı 10 puanla, UKÜ sporcusu Recep Ruh’un ardından genel klasmanı 3. sırada bitirerek yılın süprizini gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473