banner564

Boğazdan geçmek kolay değil

Y.Boğaziçi rakibi karşısında her iki yarıda bulduğu gollerle maçı kazanarak rahat bir nefes aldı

Boğazdan geçmek kolay değil
banner598
YER: Y.BOĞAZİÇİ OSMAN  E. MEHMET  STADI.
HAKEMLER: Mehmet  Malek-Emre Çevikdal-Yusuf Bakar
Y.BOĞAZİÇİ:Ersoy-M.Barkınay-M.Sakallı-İsmail-M.Tekpınar-Abdullah(Musa dk.81)-Diallo-İ.Gökova-M.Çil(Ahmet dk.86)-Adem(Türker dk.63)-Allen
ÇETİNKAYA:Ahmet-Tunç-Cahit-İ.Faye-Doğukan(Gökhan dk.80)-Erdinç-Sercan(Hakan dk.81)-Akın(H.Küspeci dk57) 
GOLLER: Dk.9 M.Tekpınar, dk.83 Diallo(Y.Boğaziçi)

Abdullah ZAİFOĞLU
Kendi sahasında bu haftaya kadar gol yemeyen Y.Boğaziçi rakibi Çetinkaya’ya pozisyon dahi vermeden her iki yarıda bulduğu gollerle galip geldi ve puanını 32 yaptı. 
1. dakikada gelişen Y.Boğaziçi atağında Allen ceza alanı dışından sert vurdu kaleci Ahmet direk dibinden topu kornere attı.
9. dakikada M.Çil’in düşürülmesiyle rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Abdullah’ın vuruşunu çok iyi takip eden M.Tekpınar kafa vuruşu ile topu ağlara gönderince Y.Boğaziçi 1-0 öne geçti.
29. dakikada her iki takım futbolcuları arasında bir pozisyon sonrası küçük de olsa tartışma çıktı. Bu tartışmaya Y.Boğaziçi yöneticisi ile Çetinkaya teknik adamı Mehmet Bolkan da dahil olunca orta hakem Mehmet Malek her ikisini de oyun alanının dışına gönderdi.
45+3’üncü dakikadaki Y.Boğaziçi atağında Adem’in pası ile ceza alanında buluşan M.Çil’den önce topa ayak koyan Tun takımı adına bir golü önlemiş oldu. 
45+5’inci dakikada Abdullah’ın soldan ortasında defansın arkasında boş pozisyonda M.Çil’in vuruşunda kaleci Ahmet topa sahip oldu.
55. dakikada Adem rakip ceza alanında topla buluştu. Ancak iyi vuramadı ve top kalecide kaldı. 
71. dakikada Y.Boğaziçi takımından Allen ok sert vurdu, top kaleci Ahmet’ten döndü, defans topu uzaklaştırdı. 
83. dakikada fark 2‘ye çıktı. Gelişen atakta Diallo topla buluştuğu anda Çetinkaya ceza alanına girdi. Hiçbir rakip oyuncu müdahale edemedi. Diallo’da çok rahat bir vuruşla skoru   2-0 yapan golü attı. 
86. dakikada sonradan oyuna giren Ahmet çok müsait pozisyonda olmasına rağmen altı pas içerisindeki vuruşunda kaleci Ahmet başarılı oldu. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474