banner564

Breathe Right  ödülleri verildi

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde düzenlenen törende başarılılar onore edildi

Breathe Right  ödülleri verildi
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen “Breathe Right” ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 26. haftanın antrenörü seçilen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, haftanın futbolcusu seçilen Küçük Kaymaklı futbolcusu Uğur Gök, haftanın genç yeteneği seçilen Türk Ocağı U-21 futbolcusu Doğukan Altuntaş ve haftanın hakemi seçilen Emre Öztaşlı ödüllerini dün aldı. 

Sedat Devecioğlu’na ödülünü Özler verdi
Kupaya veda sonrası yeniden lige dönen Yenicami, Binatlı maçını kazanırken Teknik Direktör Sedat Devecioğlu süreci iyi değerlendirerek Binatlı maçının mimarı oldu. Devecioğlu’na ödülünü  İpekay LTD. Direktörü Mehmet Özler verdi.


Uğur ödülünü Oben’den aldı
Bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Uğur, İskele deplasmanında 4 gol kaydederek galibiyetin mimarı oldu.  Haftanın futbolcusu seçilen Uğur’a ödülünü ödülünü KTSYD Başkanı Çelen Oben verdi. 


Doğukan Altuntaş’a ödülünü Erdinç verdi
Bu dönem Türk Ocağı adına iyi bir grafik sergileyen genç Doğukan, Ozanköy maçının önemli isimlerinden biri oldu. Haftanın genç yeteneği seçilen Doğukan’a ödülünü İpekay LTD. ticaret ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç verdi.
 
Emre Öztaşlı ödülünü Ünalmış’tan aldı 
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Emre Öztaşlı, 26’ncı hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Öztaşlı’ya ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Yazarı Beyzade Ünalmış verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474