banner564

Bu gurur tüm camianın

Türk Ocağı ve Değirmenlik’ten sonra adını Süper Lige yazdıran Binatlı’nın 3 önemli ismi duygularını Diyalog’la paylaştı

Bu gurur tüm camianın
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Altı yıl aradan sonra adını yeniden Süper Lige yazdırma başarısı gösteren Binatlı’da kutlamalar devam ediyor. Kulüp Başkanı Orsen Neşe ile birlikte takım kaptanları Kemal Uçaner ve Ayhan Dumancı, gelen başarıyı Diyalog Spor Servisi ile paylaştı. Binatlı’nın çok büyük bir camia olduğunu belirten Orsen Neşe, camia olarak ciddi anlamda toparlandıklarını vurguladı. Takım kaptanı ve gol yollarının önemli ismi Kemal Uçaner ise yaptığı değerlendirmede 3 Teknik Adam değişikliği ile geçirdikleri sezonda inişli çıkışlı grafikler sonrası ipi göğüslemelerinin önemine vurgu yaparken, savunmanın bir diğer önemli ismi Ayhan Dumancı ise, yeni sezonda Binatlı en zor deplasmanlardan biri olacağına dikkat çekti.

Orsen Neşe: Zorlu bir yapıyı teslim aldık
Binatlı Kulüp Başkanı Orsen Neşe yaptğı açıklamada sezon başı zor ve güç bir yapıyı teslim aldıklarını ancak günün sonunda ise ortaya çıkan tablonun son derece güzel olduğuna vurgu yaptı. Neşe kendilerinin aldıkları başarı sonrası süper lige yeniden yükselmelerinin önemli olduğunu belirtirken, kendileri gibi diğer takımlarında başarılarını kutladı. Binatlı Kulüp Başkanı Orsen Neşe Süper Lig’de Yenicami ve Mormenekşe, Birinci Lig’de Türk Ocağı ve Değirmenlik ile birlikte, ikinci ligin 3 takımı Girne Halk Evi, Baf Ülkü Yurdu ve Karşıyaka takımlarının aldıkları başarıların önemli olduğunu söyledi. Orsen Neşe 2015 yılının en önemli olayının ise Yakın Doğu Üniversitesi Bayan Basketbol takımının 1.Lige çıkmasını başarı olarak değerlendirirken, günü geldiğinde herkesin bu takıma destek olması gerektiğine vurgu yaptı.

Takıma güven verdik
Binatlı kulüp başkanı Orsen Neşe, 3 teknik adam değişikliği yaşayan bir takım olarak asla pes etmediklerini belirtirken, Ahmet Soğukpınar ile gelen başarı kadar takımda emeği olan Necati Tilki ile birlikte Mehmet Solkanat’a da teşekkür etti. Takımın ödemelerde sezon baçından itibaren hiçbir sıkıntı yaşamadığını belirten Neşe, oyuncularında bu konuda kendilerine güvendiğini, günün sonunda ise başarının ortaya çıktığını belirtti. Tüm bunlar yanında takım ve camianın yeniden birleşmesi veya küskünlerin yeniden bir araya gelmesinin önemli olduğunu aktaran Neşe, Binatlı’nın büyük bir camia olduğunun unutulmaması gerektiğini belitti.

Ben yine buradayım
Haziran ortası kendisinin görev süresinin dolacağını aktaran Orsen Neşe, yeni dönemde devam etmesi yönünde çok ısrar olduğunu ancak kendisinin bayrağı devredeceğini belirtti. Orsen Neşe var ya da yok, Binatlı’nın artık bu dakikadan sonra sahipsiz kalmayacağını belirten Neşe, camia olarak bu takımın kenetlenip eski günlere geri döneceğinin bilinmesini istedi. Kurumsallaşma adına bir takım adımların atılmaya başlandığını da aktaran Orsen Neşe, isimlere endeksli bir takım olmayacaklarını ve süper ligde kalıcı bir takım olmak için çalıştıklarını belirtti. Orsen Neşe son olarak ise verdiği demeçte üye sayısının 250’ye çıkarmalarının yanında alt yapıdaki oyuncu sayısını ise 22’den 150’ye çıkardıklarını sözlerine ekledi.

Kemal Uçaner: İnancım tamdı
Binatlı’nın takım kaptanı ve bu sezon takımı adına 12 gol kaydeden Kemal Uçaner ise yaptığı değerlendirmede uzun bir aradan sonra yeniden süper lige çıktıkları için son derece mutlu olduklarını belirtti. Kemal Uçaner yaptığı açıklamada Binatlı’nın kendisi için önemli bir camia olduğunu belirtirken, takımın yeniden süper lige çıkmasında katkısı olduğu için ise kendisini şanslı hissettiğini belirtti. Takımının geçmiş dönemlerdeki küme düşme, ya da ligde kalma maçlarından dolayı bir özgüven eksikliği olduğunu belirten Uçaner, bunun bu sezon başı itibari ile takımda gözlemlenmediğini ve kendisinin daha en başında takım olarak süper lige çıkacağına olan inancının tam olduğunu belirtti. Sezon başı Orsen Başkan ile birlikte gelen yönetimin yaptığı olumlu konuşmalara rağmen, kendilerinde yine bir korku olduğunu ve acaba yine bu sezon küme düşmemek için mücadele edermiyiz sorularının olduğunu belirten Kemal Uçaner günün sonunda ise konumun farklı sonuç ile tamamlandığını vurguladı. Takımda geçmiş sezonlarda yaşanan olumsuzluklardan dolayı özgüven eksikliği olduğunu belirten Kaptan Kemal Uçaner günün sonunda ise şampiyon olarak olmasa da süper lige çıkmanın sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Ayhan Dumancı: Şampiyonluk bizden geçer
Takımın bir başka önemli ismi ve savunmanın başarılı elemanı Ayhan Dumancı ise yaptığı değerlendirmede, sezonun genel anlamda kendileri adına başarılı geçtiğini belirtti. Sezon başı konulan Süper lig hedefi doğrultusunda iyi çalıştıklarını aktaran Ayhan Dumancı günün sonunda ise başarının geldiğini vurguladı. Takım olarak bu sezon çok iyi çalıştıklarını aktaran Dumancı, takıma sonradan katılan Abdullah ve sezon başı takım dahil edilen Okan’ın ise takım çok fazla katkı sağladıklarını belirtti. Deplasmanda kaybettikleri Dumlupınar maçının takım olarak kötü bir günde olduklarını belirten Ayhan Dumancı, o maçın ardından ise takımın havasının inanılmaz değiştiğini belirtti. Ligin son haftlarında ise işlerin artık yoluna girdiğini belirten Dumancı, kendi sahalalarında karşılaştıkları Değirmenlik maçının ise berabere bitmesinin kendileri adına talihsizlik olduğunu belirtti. Türk Ocağı’nda atılan ve iptal edilen gole halen daha anlam veremediğini aktaran tecrübeli oyuncu bir sezonda ise akılda kalan bu tip olayların ise unutulmasının zor olduğunu vurguladı. Yeni sezonda Binatlı olarak daha iyi olmak zorunda olduklarını belirten Ayhan Dumancı, Binatlı takımının eski günlerdeki gibi şampiyonluk yolunun bu zor deplasmandan geçeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474