banner564

Bu sezon çok daha güçlüyüz

Süper Lig takımlarından Gençler Birliği yeni sezon için Girne’de güç depoluyor

Bu sezon çok daha güçlüyüz
banner598
Yeni sezon çalışmaları kapsamında 24-29 Ağustos tarihleri arasında Girne’deki Piabella Otel’de kampa giren ve aynı otele ait sahada çalışmalarını sürdüren Gençler Birliği günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Çalışmalarının yanında hazırlık maçlarıyla da kampı sürdürüyor. Türk Ocağı ve Lapta maçları yanında yarın da Cihangir ile bir hazırlık maçı yaparak kampı tamamlayacak. 
 Kampta 3 yabancı oyuncu da deneniyor. Yapılacak çalımalar ve hazırlık maçları sonrasında bu oyuncular hakkında karar verilecek. 

Bu sezon daha güçlüyüz
Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, “Çok iyi bir çalışma ortamı var. Takım olarak da çok iyi ve eksiksiz çalışıyoruz. Bu sezon geçmiş sezona oranla çok daha tecrübeliyiz. Genlerimiz de çok iyi çalışıyorlar, kamp süresince bunu daha yakından gördük Takımın genç olması bizleri korkutmuyor, onlara fazlasıyla güveniyorum” dedi.

Gençleri ortaya çıkarabilmek için çalışıyoruz
Ahmet Ogan kamp boyunca gençleri ortaya çıkarabilmek için çalıştıklarını belirterek ”hem fiziki hem teknik kapasitemizi geliştirmek ve oyun stratejimizi belirlemek geliyor. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Emir de takıma döndü. Bazı mevkilerde sıkıntılarımız var, Umut’un ayrılması sonrasında geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Abbas düzelmesine rağmen özel işleri nedeniyle bir süre daha bizimle olamayacak.  Bu nedenle defans hattındaki sıkıntımızı en kısa sürede çözmeye alışacağız” dedi.

“Turnuvalar bizim için önemli”
Turnuva maçlarının kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Ogan, “Önümüzdeki günlerde katılacağımız turnuvalar takımımızın eksiklerini görme açısından çok faydalı olacak. 1 Eylül’de kendi sahamızda resmi sezon açılışı olacak. 4-6 Eylül tarihleri arasında “geleneksel merhumlar” turnuvası oynanacak. Yine 11-13 Eylül tarihlerin arasında G.Birliği, Cihangir, Değirmenlik ve Binatlı’nın da katılacağı Erülkü adına düzenlenen turnuvaya katılacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474