banner564

Bulut: Hedefe ulaşacağız

BTM Ligi ekiplerinden Geçitkale Günay Spor Kulübü Başkanı, hafta sonu oynayacakları Yarköy maçını kazanacaklarını söyledi

Bulut: Hedefe ulaşacağız
banner598
BTM Ligi 3.Grup’ta mücadele eden ve 19 puanla ikinci sırada yer alan Geçitkale’de genç Başkan Suat Hayri Bulut, Diyalog Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulundu. Bulut, Cumartesi günü oynayacakları Yarköy maçını kazanarak hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi. 

“Köyün gençleri olarak kulübümüze sahip çıktık”
Geçitkale Gençlik Spor Kulübü Başkanı Suat Hayri Bulut, ‘’Bizler genç yönetim olarak kulübü bu sene Şubat ayında gönüllü bir şekilde devraldık. Bunun en büyük sebebi kulübümüzün kapanma noktasına kadar gelmiş olmasıydı. Kulübü alırken belli başlı sorunların olduğunu ve nasıl bir yükün altına girdiğimizin bilinci içerisindeydik. Elimizdeki futbolcularla genç ve azimli bir kadro oluşturduk. Hedefimiz Geçitkale’yi eski günlerinde olduğu gibi tekrardan adından söz ettirmesini, üst liglerde ses getirmesini sağlamaktır’’ şeklinde konuştu.

“Kazanmamız halinde bu yılki hedefimize ulaşacağız”
Konuşmasına devam eden Bulut, ‘’Bu yıl için ana hedefimizi yeni kurulacak olan ve ‘BTM 1.Lig’ ismiyle adlandırılacak olan lige terfi etmek olarak belirledik. Bu hedefimize şuan sadece bir basamak kaldı. Bu haftaki maçımızı kazanıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Yönetim, futbolcular, taraftarlar, herkes bu hedefe kenetlenmiş durumda. Kulübümüze Geçitkale Belediye Başkanı, ana sponsorumuz Olsan Oran, köy esnafımızdan ve köy halkımızdan ciddi bir destek söz konusu. Kulübe katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sezon kulübümüze katkı koyan futbolcu kardeşlerime ve büyük özveri gösteren teknik heyetimizden antrenörler Hüseyin Yeşilbaş, Hüseyin Özbilen ve Rifat Emirhan’a teşekkür ederim. Cumartesi günü köy halkını ve Geçitkale’ye gönül veren herkesi Turunçlu Hasan Bardakko Stadı’na coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474