banner564

Bulutoğluları şampiyon

Şeker Sigorta 2017 KKTC Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışı, “9.İskele Rallisi” dün geçilen 5 etabın ardından tamamlandı

Bulutoğluları şampiyon
banner598
Şeker Sigorta 2017 KKTC Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışı, “9.İskele Rallisi” dün geçilen 5 etabın ardından tamamlandı. Zorlu fakat bir o kadar da zevkli geçen rallide15 ekip start alırken, 11 ekip finişe ulaşmayı başardı.

  Ana Sponsorluğunu Kottitaş Turizm'in üstlendiği ve iki günlük program ile organize edilen rallide ekipler Harita, Topcuköy ve İskele etaplarını ikişer kez geçtiler. Rallinin başından sonuna üstünlüğünü sürdüren Mustafa Bulutoğluları-Nebil Öneral ikilisi altı etabın tümünde de en iyi dereceyi elde ederek 30 dakika 31 saniyelik zamanları ile birinci oldular. Onları şampiyonanın lideri Rauf Denktaş-Derviş Savarona ikilisi takip etti. Üçüncü olarak podyuma çıkmayı başaran ekip ise Mehmet Çocuk-Ahmet Akbıçak ikilisi oldu.

   İki kez lastik patlatan Sadık Bilgimer-Mustafa Nalçakanoğlu ikilisi dördüncü olurken, mekanik arıza yaşayan Mehmet Kamiloğlu-Rasım Çetinkaya ikilis beşinci oldu. Yarıştan önce diz dönen Cahit Yetkili, zorlnadığı rallide Harun Çakır’ın co-pilotluğunda altıncı olurken, iki piston yarışı tamamlayan Mehmet Karaoğlan-Mehmet Coşar ikilisi yedinci oldu. Ön çekerlerin birincisi Yusuf Cambaz-Ahmet Behlül ikilisi olurken, Özgür Turan-Mustafa Zaim ikilisi ikinci, Aktan Pala-Alkan Pala ikilisi üçüncü oldu. Offroad sınıfında yarışan Serhat Karaoğlan-İsmail Karataç ikilisi genel klasmanda dokuzuncu oldular. Yarışın ardından Makenzi Plajı’nda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474