banner564

Bunun adı yok

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın aydınlatma direklerinden birinin arızalanması nedeniyle maç 13. dakikada tatil edildi

Bunun adı yok
banner598

 Yer: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı.

Hakemler: Turgay Misk, Mehmet Ekşici, Necmi Bulut
T.Ocağı: H.Piro, Mustafa, Mehmet, T.Kaan, Bilal, M.Aylanç, Yakubu, A.Coşkun, Akande, A.saygı, Deniz
Cihangir: Tuğcan, Erol, Nurettin, Ertan, Mikail, Çağlar, Fırat, A. Öztürk, Henry Belle, Oliver Uche, Doğan
 
Abdullah ZAİFOĞLU
K.Pet Süper Ligde 19’ncu hafta adına dün akşam Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanması gereken Türk Ocağı-Cihangir maçı 13’ncü dakikada ışıkların bir bölümünün sönmesi sonucu durdu.
   Maçın orta hakemi Turgay Misk tarafından 13’ncü dakikada durdurulan maçta ışıkların tekrar yanması için bir süre beklenildi. Bekleme süresi sürerken her iki takım futbolcuları da hakem tarafından soyunma odasına gönderildi.
  Sönen projektörün tamiri için yetkililerin gelmesi beklendi. Ancak maçın durduğu dakikadan yaklaşık 47 dakika sonra hakem Turgay Misk, 2 takım kaptanı Bilal ve Fırat’ı sahaya çağırıp maçı  tatil ettiğini söyledi.
  Böylece oynanması gereken ancak sadece 13 dakika oynanıp tatil edilen maç Çarşamba günü oynanacak.
  Maç içinde sönen projektör, maçın başlamasına dakikalar kala sönmüş ancak tekrar yanmıştı. Maçın 13’ncü dakikasında ise tekrar söndü. Skorbort maçın oynandığı sürede hiç çalışmadı. 
Bizler niye Avrupa’da maç yapmıyoruz, bize niye spor ambargosu uygulanıyor diye hep şikayet ediyoruz. Böyle bir sorunu dahi gideremezsek bizler oraları daha çok hayal edeceğiz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474