banner564

"Burası dağ başı değil"

Aziz Yıldırım'ın, "Gerekirse hakem odası basarım" sözlerine hem Kulüpler Birliği hem de TFF'den sert yanıt geldi

banner598
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Gerekirse hakem odası basarım" sözlerine sert tepki geldi.  Yıldırım'ın Demirören'in de katıldığı Kulüpler Birliği toplantısı sonrası yapılan açıklamalarda net hedef isim verilmese de Aziz Yıldırım'dı. 
Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. Toplantıda hakem hataları, Passolig ve Aziz Yıldırım'ın "Gerekirse hakem odası basarım" açıklamaları tartışıldı. Toplantı sonrası Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve TFF Başkanı Yıldırım demirören birlikte açıklama yaptı.
  
"Burası dağ başı değil"
TFF Başkanı Yıldırım Dembirören "Türk futbolunun problemleri çok. Bunlardan bir tanesi de hakem hatalarıdır. Hatalar olacaktır ve biz bu hataları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Sadece hakemlere değil, basın, yönetici, taraftarın hatalarına da bakacağız. Türk futbolunun olduğu yerde kimse hakem odası basamaz. Burası dağ başı değil. Kimse aşağı inemez. İnmemesi gerekir. Ben de kulüplere katılıyorum. Çünkü basarız diyeni kınarız.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474