banner564

Camiaya güvence verdi

Ersun Yanal, Caner Erkin'in imza töreni sonrası hem kamp programlarını anlattı hem de sorulara yanıtladı

Camiaya güvence verdi
banner598
Caner Erkin'in imza törenine izleyici olarak katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yanal, "Kadro yaşlı ve yetersiz" şeklindeki eleştirileri yanıtlarken, camiaya güvence verdi...
Yarın Topuk yaylası'na gideceklerini ve bayrama kadar burada çalışacaklarını belirten Yanal, "Sonra İngiltere'ye gidip Sheffield United, ardından da Kopenhaf'a geçip Sevilla ile hazırlık maçları oynayacağız. Ardından Beşiktaş ve Chelsea'nin de katılacağı turnuvada mücadele edeceğiz. Burada maçlar 45'er dakikadan oynanacak. Ayrıca Galatasaray ile oynayacağımız Süper Kupa finali öncesi 2 ya da 3 hazırlık maçı daha yapacağız" dedi.
Dünya Kupası'nda oynayan futbolcuların dönüş tarihlerini de açıklayan Ersun Yanal, "Webo 21 Temmuz'da, Meireles ve Alves 23 Temmuz'da, Kuyt ise 9 Ağustos'ta takıma katılacak. Emenike ise 30 Temmuz'da bize katılacak ama öncesinde bireysel idmanlarını yapacak." diye konuştu.
Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan bu oyuncuların performansı ile ilgili bir soruya "Portekiz'in takım performansı tartışılırdı ama diğer oyuncularımızın hemen hemen hepsi başarılıydı. Özellikle Kuyt'ı tebrik ediyorum. Kuyt zaten bizde de farklı pozisyonlarda oynuyor; kanat, forvet arkası, santrfor oynuyor, savunması da iyi" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin yaşlı bir kadroya sahip olduğu yönündeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise Yanal, "Kuyt'ın performansı ortada. Bizdeki yaşlı denilen oyuncuların performansı ortada. Çok iyi miks olmuş bir takımız, performansını çok iyi ayarlayan oyuncular var. Ama tabii ki önümüzdeki senelerin planlaması yapılacaktır" diye konuştu.
   

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473