banner564

Çetin bir lig olacak

Göçmenköy olarak ilk altının içerisinde olmak istediklerini belirten Ali Özçalışkan, günün sonunda şartların da önemli olduğunu belirtti

Çetin bir lig olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Birinci Lig’de yeni sezonda Ali Özçalışkan ile boy gösterecek olan Göçmenköy’de çalışmalar aralıksız sürüyor. Göçmenköy Teknik Direktörü Ali Özçalışkan yaptığı açıklamada takım olarak her yıl ligin zor takımı olduklarını, bunun bu yılda böyle olması gerektiğini belirtti.

Çok iyi takımlar var
Her sezon birinci ligin zor olduğunu ancak bu sezon görülmesi ve yakından takip edilmesi gerektiğini belirten Ali Özçalışkan, güçlü takım sayısının ise bu sezon birinci ligde fazla olduğunu belirtti. Yalova, Baf Ülkü Yurdu ve Dumlupınar takımlarının yaptıkları transferler sonrası iyi noktaya geldiğini belirten Ali Özçalışkan, çıkacak takım sayısının da fazla olması nedeniyle bu sezon işlerinin oldukça zor olduğunu belirtti.

Gençleri kazanacağız
Yeni sezon öncesi takımdan Borga, Kemal, Okan, Hasret ve Rifat’ın ayrıldığını belirten Göçmenköy Teknik Direktörü Ali Özçalışkan, yeni sezonda genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele edeceklerini belirtti. Yeni sezonda ilk altı içerisinde yer almak istediklerini belirten Ali Özçalışkan, genç oyuncu grubunun çalışma ortamından memnun olduğunu belirtti. Sahalarının bakımda olduğunu ve ilk devre sahalarını kullanamayacaklarını belirten Göçmenköy Teknik Direktörü Ali Özçalışkan, ligin ikinci devresin de sahalarında olacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474