banner564

Çeyrek finalistler belirleniyor

Türk Bankası tarafından Aykut Z. Müderrisoğlu anısına bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Banka-lararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda grup maçlarında sona gelinirken, çeyrek finalistler de belli olmaya başladı.

Çeyrek finalistler belirleniyor
banner598
Asbank rahat kazandı
Türk Bankası’nın bu yıl 10’uncusu düzenlediği, Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılan turnuvada önceki akşam A Grubu’nda oynanan Asbank-TEB karşılaşmasında gülen taraf Asbank oldu. Rakibini 10-1 yenen Asbank grup maçlarını 9 puanla tamamladı. 

Viyabank sahaya çıkmadı 
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda önceki akşam A Grubu’ndaki bir diğer karşı-laşma oynanmadı. Limasol Türk Kooperatif Bankası-Viyabank arasında oynanması gereken maç, Viyabank’ın sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı. Karşılaşmayı Limasol Türk Kooperatif Bankası 3-0 hükmen galip kapatan takım oldu.  

A Grubu’nda ilk 2 netleşti
C Grubu’nda çeyrek finale yükselen Türkiye Garanti Bankası ile Türkiye İş Bankası’nın ardından A Grubu’nda da çeyrek finalistler belirlendi. A Grubunda İktisat Bankası ve Limasol Türk Kooperatif Bankası çeyrek finale kalma başarısı gösteren takımlar oldu.  

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473