banner564

Cihangir'de Davulcu dönemi

Yenicami karşısında mağlup olan Cihangir'de, Özgürgün dönemi sona erdi

Cihangir'de Davulcu dönemi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Lig’de istediği sonuçları alamaması yanında, Çarşamba günü kupa çeyrek finalinde rakibi Yenicami karşısında mağlup olarak kupa macerasını sonlandıran Cihangir'de, Mehmet Ali Özgürgün ile yollar ayrıldı. Dün öğle saatlerinde görevden alınan Özgürgün'ün yerine ise Toygar Davulcu takımın başına getirildi.

Ayağının tozu ile idmanda
Dün öğlen Cihangir ile anlaşan tecrübeli isim Toygar Davulcu saat 17:00’de ise takımı ile ilk idmanına çıktı. Oyuncular ile kısa süreli yaptığı toplantı sonrası idmana geçen tecrübeli çalıştırıcı kritik Gençler Birliği maçı öncesi Cihangir sahasında sıcağı sıcağına ilk idmanını tamamlamış oldu.

Kazanmalıyız
İdman öncesi Diyalog Spor Sevisi’ne demeç veren Toygar Davulcu, ligin güçlü ve formda takımı Gençler Birliği ile zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti. Bulundukları konum itibariyle, daha fazla puan kaybına tahammülleri olmadığını aktaran Davulcu, zorlu rakipleri karşısında iyi mücadele etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. GAÜ - Çetinkaya takımından ayrıldıktan sonra takım alma düşüncesinin olmadığını belirten Toygar Davulcu geçmiş süreçte Cihangir camiasına bir sözü olduğunu bu sözü gün adına yerine getirmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Burgaç yardımcı antrenör
Yine GAÜ - Çetinkaya takımında Toygar Davulcu ile çalışan Cihangir camiası adına  tanıdık isim olan  Hasan Burgaç ise Toygar Davulcu'nun yardımcılığını yapacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474