banner564

Cihangir’in zirve inadı 2-1

Rakibi karşısında geriye düşmesine rağmen uzatma dakikalarında Uche Sunday’ın ayağından bulduğu golle galip gelen Cihangir, zirveye bir adım daha yaklaştı

Cihangir’in zirve inadı 2-1
banner598

 Yer: Cihangir Stadı.

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu-Engin Akkagün-İsmail Egeli
Cihangir: Tuğcan-Fırat (Ergün 90+5)-Çağlar-Ertan-S.Say-Erol-Musa (Doğan dk. 65)-A. Öztürk (Nurettin dk.72)-Victory-Uche Sunday -Uzor
Girne Halk Evi: Okyanus-Hasan-Mahmut-Talip-Şenol-Ertaç-Ndoye (Özgür dk. 78)-Ertan-Lawrance (Yaşar dk. 84)-İlliam-James
Goller: Dk. 53 Ali Öztürk, Dk. 90+2 Uche Sunday (Cihangir), Dk. 29 Şenol (Girne Halk Evi)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde zirveye tırmanmak isteyen Cihangir, konuk ettiği Girne Halk Evi’ni 90+2’nci dakikada Uche’nin kaydettiği golle mağlup etti.
  9. dakikada gelişen Cihangir atağında Uche’nin pasında topla ceza alanına giren A. Öztürk topa sert vurdu, kaleci Okyanus kornere attı.
  15. dakikadaki Cihangir atağında Erol, takım arkadaşı Victory’i gördü. Onun çapraz pozisyonda kaleye attığı şutta top çizgiye paralel gitti. Arka direkte Musa’nın vuruşu yan ağlarda kaldı.
  29. dakikada ilk ve en tehlikeli atağını geliştiren Girne Halk Evi, Ndoye’nin sol taraftan ortasında Şenol, rakibinin müdahale edemediği topu kontrol ettikten sonra yerden bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  45. dakikadaki Girne H. Evi atağında Şenol’un şutunda Ertaç topu çizgi üzerinde kontrol etti. Müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ısrarla kaleye vurmak isteyince topu dışarı atarak takımı adına mutlak bir pozisyonu harcamış oldu.
  53. dakikada Cihangir, aradığı golü buldu. Musa’nın sol taraftan ceza alanına girdikten sonra geriye iyi bir top çıkardı. Topa düzgün bir vuruş yapan A. Öztürk, takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1. Bu golden önce faul olduğu gerekçesi ile Girne H. Evi futbolcularının uzun süre itirazı oldu.
  61. dakikada ki Girne Halk Evi atağında Lawrance’nin ortasında Ndoye topun gelişine vurdu. Ağlara gitmekte olan topa Ertan son anda kafa ile müdahale ederek topu kornere attı.
  70. dakikada Cihangir takımından Doğan’ın sert şutunda top üst direkten döndü defans uzaklaştırdı.
  90+2’nci dakikada Cihangir’in galibiyet golü geldi. Topla sol tarafta ceza alanı içinde buluşan Uche sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturunca Cihangir 2-1 öne geçti.
  Maç da bu skorla sona erdi ve Cihangir zirveye bir adım daha yaklaşmış oldu. 
A-2 gençler maçını Cihangir gençleri 5-0 kazandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474