banner564

“Çıkışımızı sürdürmeliyiz”

K-Pet Birinci Ligi’nde mücadele Görneç, yeni teknik adamı Hüseyin Cantürk ile iyi yolda ilerliyor

“Çıkışımızı sürdürmeliyiz”
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU

Son haftalarda aldığı  galibiyetlerle moral bulan ve alt sıralardan kurtulmak için avantaj sağlayan Görneç takımı hafta sonu Akıncılar’a konuk olacak. 

Başarmak için çok çalışmalıyız
Görneç teknik direktörü Hüseyin Cantürk takımın başına gelirken başarmak için çok çalışmaları gerektiğini ve bunu da en iyi futbolcuların başarabileceğini kendilerine söylediğini kaydederek antrenmanlarda tam kadro ve çok iyi  çalıştıklarını, bundan dolayı da çok memnun olduğunu söyledi. 

Çalışmaların karşılığını aldık
“Bu çalışmaların karşılığını 2 maç üst üste kazanarak aldık. Hafta sonunda oynayacağımız Akıncılar maçı çok zor geçecek. Onlar da böyle maçları çıkış maçları olarak görüyorlar. Sadece rakibimizle değil saha zemini ile de mücadele edeceğiz” diyen Hüseyin Cantürk, zeminin çok kötü durumda olduğunu maç yapmanın çok zor olduğunu söyledi. 

Devre arası kamp yapacağız
Son maç sonrasında devre arasında kamp çalışmasıyla ikinci devreye hazırlanacaklarını söyleyen Cantürk, “14-18 Ocak 2015 tarihleri arasında, kamp yerinin ilerleyen günlerde belirleneceği yerde kamp yapacağız. Yapacağımız kampın bizlere çok şeyler katacağına inanıyorum” dedi. 

Transfer şart:
İlk devre adına maçların tamamlanması ile birlikte en az 3 oyuncuyu takıma katma çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Cantürk, transfer etmeyi düşündükleri oyuncularla temaslarının sürdüğünü söyledi. 

Bulunduğumuz yer hiç iyi değil 
Cantürk ligde bulundukları yerden memnun olmadıklarını belirterek, “Bulunduğumuz yer hiç de iyi değildir. Oralardan en kısa sürede uzaklaşmalıyız. Maçlarda alınacak sonuçlara göre bir anda kendinizi istemediğiniz yerde bulabilirsiniz. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız, olası ceza ve sakatlık durumunda sıkıntı yaşamamak adına bu transferleri yapmak zorundayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474