banner564

Çok iyi çalışacağız

Kulüpler Birliği Başkanlığı ile ismi anılan ancak, Perşembe akşamı Lefke kulüp başkanı olan Öner, yeni dönemden umutlu

Çok iyi çalışacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Mehmet Akaçalı’nın yoğun iş temposu nedeni ile yeni dönemde Asbaşkan ve mali işleri takip edeceği Lefke Spor Kulübü’nde göreve gelen Erkut Öner, yeni sezonda tüm camianın çok iyi çalışarak iyi noktaya geleceğini belirtti. Transfer ve yabancı konusu yanında, Lefke’de birçok kurumla iyi ilişkilerin devam ettiğini belirten Başkan Erkut Öner önlerinin açık olduğunu söyledi. 

Lefke duygusu ağır bastı
Göreve gelir gelmez Diyalog Spor servisinin sorularını yanıtlayan Lefke Kulüp Başkanı Erkut Öner, adının Kulüpler Birliği Başkanlığı ile anıldığını doğrularken, Lefke duygusunun ağır bastığını, bu nedenle Perşembe akşamı yapılan genel kurul sonrası Başkanlık görevine getirildiğini belirtti. Geçmiş Başkan Mehmet Akaçalı’nın yoğun ve özel işleri nedeni sonrası başkanlıktan ayrılmak zorunda olduğunu aktaran Erkut Öner, tüm bunlara rağmen Akaçalı’ın Lefke’den desteğini esirgemeyeceğini ayni tempoda çalışacağını bu nedenle yeni oluşan yönetimde Asbaşkan ve Mali işler sorumlusu olacağını aktardı. Lefke’nin her konumda olduğu gibi yönetimsel alanda da güçlü bir nokta olduğunu belirten Öner, bunun yeni dönemde yine bu şekilde olacağını söyledi.

Karayel ile görüşeceğiz
“Takımın Teknik Adamı kim olacak?” sorusunun sorulması üzerine açıklama yapan Erkut Öner, İltaç Karayel ile iyi bir sezonu geride bıraktıklarını, bu nedenle İltaç Karayel ile en kısa sürede görüşeceklerini belirtti. Lefke’nin yapmış olduğu genel kurul öncesi İltaç Karayel ile görüşüldüğünü de belirten Erkut Öner, İltaç Karayel ile ipleri koparmanın söz konusu olmadığını, bu nedenle en kısa sürede İltaç Karayel ile görüşüp anlaşmayı yapacaklarını aktardı. Hoca ile görüşülüp anlaşıldıktan sonra gelecek rapor doğrultusunda takıma takviye konularının masaya yatırılacağını aktaran Öner, Lefke’de her zaman olduğu gibi yine her yönü ile iyi bir sezon öncesi geçirmeyi planladıklarını aktardı.

Aziz ve Ali transferdir; Cedric ile görüştük.
Takıma takviye veya transfer anlamında kimlerin katılacağı sorusu üzerine demeç veren Lefke Kulüp Başkanı Erkut Öner, geçen yıl faydalanamadıkları Aziz ve kiralık oynayan Ali Özbahar’ı yeniden takıma kazandırdıklarını bu nedenle Aziz ve Ali Özbahar’ın başlı başına birer transfer olduklarını söyledi. Yeni sezon öncesi serbest transfer hakkı doğan Aziz ile zaten devre arası sözleşme imzalandığını, Yalova’da kiralık oynayan Ali Özbahar’ın ise başka takımlardan teklif almasına rağmen Lefke’de kalacağını, Ali’nin Lefke adına önemli biri isim olduğunu bu nedenle Ali Özbahar ile yeni sezonda birlikte olmak istediklerini söyledi. 

Yabancılar ile temas başladı
Yabancı konusunda ise ilk olarak Cedric’e değinen Başkan Erkut Öner, Cedric ile temasta olduklarını, adaya dönmesi halinde ise yeniden Lefke’de oynamak istediğini söyledi. Geçen sezon devre arası Yeni Boğaziçi’nden takıma dahil edilen bir diğer yabancı Allen’in takıma katkısının fazla olduğunu bu nedenle öncelik olarak Yeni Boğaziçi takımı ile Allen konusunda görüşeceklerini belirtti. Smart’dan geride kalan sezonda belli sebeplerden dolayı verim alamadıklarını da aktaran Lefke kulüp Başkanı Erkut Öner, Smart ile ilgili olarak birçok soru işareti bulunduğunu o konuda dikkatli davranacaklarını aktardı.

İyi ilişkiler devam edecek
Lefke Avrupa Üniversitesi’nin bölge adına önemli bir kimlik olduğuna değinen Başkan Erkut Öner, süren iyi ilişkilerin yeni sezonda yine LAÜ ile devam edeceğini belirtti. Bunun yanında Lefke Belediyesi ve Lefke Koop ile ilişkilerinin hep iyi olduğunu belirten Öner, yeni sezonda bu isimlerle de ilişkilerin devam edeceğini aktardı. Başkan Erkut Öner sözlerini tamalarken, yıllardır bu camianın içinde olduğunu, bu dönem ise kulübün kendisine ihtiyacı olduğunu ciddi anlamda hissettiğini, bu nedenle bir bütün olarak Lefke’nin başarısı adına yeni sezonda mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474