banner564

Dartslar Mağusa’da atıldı

Gazimağusa Belediyesi’nin düzenlendiği ödüllü darts turnuvası dün Gelişim Akademisi’nde gerçekleştirildi

Dartslar Mağusa’da atıldı
banner598
Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) ile Gazimağusa Darts Birliği’nin Gazimağusa Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlediği para ödüllü darts turnuvası 2 Mart Cuma akşamı Mağusa Gelişim Akademisi Sakarya tesislerinde yapıldı. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in ilk atışı yapmasıyla başlayan turnuva çekişmeli maçlara sahne olurken, turnuva sonucunda birinciliği Cemal Gingi, ikinciliği Elmas Çocuk, üçünçülüğü ise Andy Howard elde etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, MGA ile Gazimağusa Darts Birliği’nin belediyenin katkılarıyla düzenlediği turnuvada darts sporuna gönül veren sporcuları beleyenin tesislerinde ağırlamaktan ve darts sporuna imkan sağlamaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, darts sporunun Gazimağusa’da tanıtılması ve geliştirilmesi anlamında turnuvanın katkısı olacağını söyledi. İlerde daha fazla gencin katılımı ve daha çok turnuva ile darts sporunun geliştirileceğini ifade eden başkan Arter, sporculara başarılar diledi.

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu’na bağlı sporcuların yanında aralarında oldukça kadının da olduğu ülkenin dört bir yanından lisanslı ve lisansız dartçıların katıldığı turnuvada toplam 54 kişi yarıştı. Türkiye’den gelenler ve İngilizlerin de yarışmaya ilgi gösterdiği görüldü. Turnuvada diğer dereceler “En Yüksek Sayı atan: Caner Bozbeyli (180), En Yüksek Sayıdan Bitiren: Cemal Gingi (160), En Az Darts’ta Bitiren: Cemal Gingi (15 ok)Göbekten Finish: Sedat Sedatgil” şeklinde oldu. Dereceye girenlere ödülleri MGA Başkanı Refik Hazır tarafından verildi. 
Turnuvada birinci 1200 TL ve Kupa, ikinci 800 TL ve kupa, üçüncü ise 600 TL ve kupa ödülü alırken,4. 5. 6. 7. 8. Sırada turnuvayı bitirenlere 100’er TL ödül verildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2018, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473