banner564

Değirmencioğlu, KTSYD heyetini kabul etti

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği, göreve yeni atanan Spor Dairesi Müdürü’nü ziyaret etti

Değirmencioğlu, KTSYD heyetini kabul etti
banner598
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, KTSYD Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulunu kabul etti.
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya, ruh ve beden sağlığını geliştirmeye önemli katkı sağladığını vurguladı. Sporun, sevgi, kardeşlik, dostluk, paylaşım ve paslaşma kavramlarını öğrettiğini dile getiren Değirmencioğlu, insanın gelişmesine katkı koyduğunu, spor yazarlarının bunun önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

Oben: İşbirliği içinde sporu ileriye götürmek istiyoruz
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben, Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, KTSYD’nin mevcut yönetiminin Şubat sonunda  bir yılı geride bırakacaklarını belirterek hedeflerinin sporu ileri götürmek olduğunu belirtti. Oben, bu çerçevede çalışmalarını spor dairesi işbirliği içinde çalışarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Değirmencioğlu: Spor yazarları ülke sporunun gelişmesinde önemli bir kurum
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, spor yazarlarının önemli ve meşakkatli bir görev üstlendiğini söyleyerek kendilerini aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Sporcuların gösterdikleri çaba ve performansın karşılığını ilk gördükleri alanın basın olduğunu dile getiren Değirmencioğlu, takdir gören sporcunun motive olacağını söyledi. Ülkede spora ilginin çok olduğunu belirten Alkan Değirmencioğlu, spor yazarlarının ülke sporunun gelişmesinde önemli bir alan oluşturduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474