banner564

Değirmenlik’te gündem antrenör

Değirmenlik’te genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını açıklayan Öztüccar yönetime alacağı kişilerle görüştü

Değirmenlik’te gündem antrenör
banner598
Erkut MAHSUCU
Süper Lig Meserya takımlarından Değirmenlik'te yönetim dün akşam toplantısını gerçekleştirdi. Bölge halkının yoğun baskılarına dayanamayıp başkanlığa tekrar aday olan Emirali Öztüccar Ağustos ayında yapılacak genel kurulda güvenoyu alarak göreve devam edecek. Öztüccar başkanlığında oluşacak yönetim kurulu dün akşam toplanarak fikir alışverişi yaptı. 

Önemli kararlar alındı
Toplantıda alınan önemli kararlar birkaç gün içinde açıklanacak. Dün akşam gerçekleştirilen toplantıda Teknik adam konusu, alt yapı, genç takım, transferler ve Victor'un takımdaki geleceği konuşuldu.

Sürpriz bir isimle görüşülüyor
Teknik Direktör konusunda sürpriz bir isimle görüşen Mesarya'nın yeşil beyazlı takımı bu ismi birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor. Teknik Direktör Turan Altay ile de hiçbir görüşme yapılmadı. Muharrem Merttin konusunda durum belirsizliğini koruyor.

Alt yapıya iki önemli isim
Değirmenlik Spor Kulübü yönetim kurulunda yapılan toplantıda alt yapı ile ilgili önemli kararlar da alındı. Bölge halkının sevilen iki ismi İrfan Erbay ve Yahya Suiçmez alt yapı sorumlusu olarak yönetimde görev aldı. Erbay ve Suiçmez alt yapıdan sorumlu iki yönetici olurken alt yapı sorumlusu olarak görev yapan Aziz Mahsucu ise görevine devam edecek.

A2 Genç takımın başına Gökkaya getirildi
Değirmenlik A2 Genç takım başına ise Engin Gökkaya getirildi. Geçmiş yıllarda da genç takım başında görev yapan Gökkaya takımı bir sezon şampiyon yapmıştı. Gökkaya bir dönem Değirmenlik takımının efsane futbolcusuydu.

30 Temmuz'da top başı
 Yoğun bir çalışma içerisinde olan yönetim kurulu sezon açılış tarihini de 30 Temmuz olarak belirledi. Bu arada güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Değirmenlik takımının golcü futbolcusu Victor'un durumu ise belirsizliğini koruyor. 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474