banner564

Değişim dönüşüm başlıyor

Ali Koç; "Yeni bir sayfa açmak için buradayız. Yeni bir yolculuk yeni atılım dönemi. Yeni mutluluklar, gururlar için buradayız" dedi

Değişim dönüşüm başlıyor
banner598

 Fenerbahçe’nin yeni başkanı seçilen Ali Koç dün düzenlenen görkemli törenle mazbatasını aldı.

Başkan Ali Koç mazbata töreni öncesi camiaya çağrıda bulundu. Fenerbahçe'nin büyüklüğüne vurguda bulanan Ali Koç, taraftarı ve camiayı kenetlenmeye çağırdı. Taraftara "Sizi maddi-manevi rahat uyutacak fedakârlıklar yapacağız diyen Ali Koç, "Esas zorluk şimdi başlıyor. Size bir hedef, gelin bir rekora imza atalım ve en çok yeni sezon forma satışını yapalım" ifadelerini kullandı. 
Sözlerine "Başlayalım mı? Daha yapacak çok işimiz var. Başlayalım." diye başlayan Ali Koç, "Yeni bir sayfa açmak için buradayız. Yeni bir yolculuk yeni atılım dönemi. Yeni mutluluklar, gururlar için buradayız." dedi. 
Fenerbahçe tribünleri Ali Koç'a yönelik "Deliler gibi, aşığız sana..." tezahüratları yaparken yeni başkan da taraftara yanıt verdi ve "Ben de size aşığım. Ne derlerse desinler" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Ali Koç sözlerine şöyle devam etti: "Fark ettiniz mi Fenerbahçe'nin büyüklüğünü? İki gün Türkiye'nin gündemi olduk. Dünyada gündeme oturduk.
Taraftarlı tarafsız herkes bizi izledi. Ben sizin vitrininizim. Bunu siz başardınız. Sizin sayenizde kuyruğu dik tuttuk. Önümüzdeki sezon her alanda şampiyonluğa oynayacağız; ama gazetelerde yazılanlara ve çizilenlere o kadar önem vermeyin."
Taraftarı öven Koç, "En büyük transfer sizsiniz. En büyük transfer felsefe değişikliği. Bizler hayaller vaat etmedik. Değişim dedik, dönüşüm dedik. Mazeret için söylemiyorum ama bunu bilmek zorundasınız. Bugün gelirleri düşen, giderleri artan bir kulübüz. Şu statta sadece Ülker'in sponsorluğu kaldı. 10 yıllık sponsorluk parası ilk yıldan tüketildi. İçinde bulunduğumuz durumu bilin." sözleriyle kulübün içinde bulunduğu durumu vurguladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474