banner564

Demokratik olmadı

Genel kurulda adaylıktan çekilen Kürşad Özer, Başkan Süleyman Göktaş’ı eleştirdi

Demokratik olmadı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği’nin 26 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği genel kurulda başkan adayı olmasına rağmen, adaylıktan çekilen Kürşat Özer, KTFAD başkanı Süleyman Göktaş’ı eleştiren bir basın açıklaması yayınladı.
Kürşat Özer’in basın açıklaması şöyle: 
“Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği’nin 26 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği genel kurul, Süleyman Göktaş’ın Antidemokratik anlayışına göre sonuçlanmıştır. Sn.Göktaş’ın neden 18 yıldır değişmeyen bir başkan olduğunu, karşısına aday olduğum ilk günden itibaren tecrübe ederek öğrenmiş bulunmaktayım.
Bizler, 18 yıllık yapının yıkılmasının zor olacağının bilincinde olarak bu yola çıkmıştık.Ancak adaylığım süresince yaşamış olduğum bu sıkıntıların ve genel kurul günü yaşananların, ‘bizci değil benci bir yapının’ gereği olduğunu, kurumsallaşmanın sınıfta kaldığını, teknoloji ile ters ilerleyen bir dernek yapısının olduğunu, maalesef ki şeffaf olmaktan kaçınıp, zorbalık yapılarak eşit ve adil bir yarış olmasını engelleyen bir yapı ile karşı karşıya kaldım.
Ben yaparım olur mantığının olduğu bir yerde, anti demokratik yapıyı şiddetle kınayarak, adaylıktan çekilmeye mecbur kaldım. Bizlerin hep saygı duyduğumuz, takip ettiğimiz, inanmadığımız, güvenmediğimiz ve yıllarca idolümüz olan bu hocalarımızın, maalesef ki genel kuruldaki bu davranışları, özelde ben ve ekibimi,genelde ise tüm antrenörlerimizi derinden üzmüş ve büyük hayal kırıklığı yaratmıştır. Spor dünyasında görmek istemediğimiz bu tarz düşünce ve davranışların, bir an önce camiamızdan silinmesini istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473