banner564

Derbi kravatlıların

Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanan ilk gece maçında her iki takım da kötü bir oyun ortaya koyarken kazanan Doğan Türk Birliği oldu

Derbi kravatlıların
banner598
T.Ocağı= 0 D.Türk Birliği= 1 

YER: Girne 20 Temmuz Stadı. 
HAKEMLER: Fehim Dayı-Mehmet Ekşici-Şair Aizoğlu 

T.OCAĞI: Cenk-Yunus-Mustafa-Kaan-Coşkun-Obongha-Muhammet(Osman dk.50)-Deniz(Hasan dk.90)-Uzokwe(Adama)-Burak-Ertaç 

D.TÜRK BİRLİĞİ: Ozan-A.Sönmez-Salih(Tunahan dk.46)-Hasan-Koral(Ahmet Çağer Dk.37)-Quadri-A.Saygı-Kenan-Aydın-S.Saygı-Quincy(Christian Dk.80) 
GOL: Dk. 69 A.Saygı(D.Türk Birliği) 
K.KART: Doğukan(D.Türk Birliği) 

Abdullah ZAİFOĞLU 

Girne’de oynanan ilk gece maçında ezeli rakipler T.Ocağı ve D.Türk Birliği karşı karşıya geldiler. Vasatı aşamayan maçta futbolun dışındaki her şey güzeldi. 
12. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Kenan’ın indirdiği topa vuran S.Saygı topu üstten dışarı attı. 
28. dakikada orta alandan gelişen T.Ocağı atağında D.Türk Birliği futbolcuları faul yapıldığı gerekçesiyle hakeme itiraz etti. Ancak pozisyon devam etti ve Burak’ın vuruşunda top yan direğin yanından dışarı gitti. 
32. dakikada Ertaç’ın sert vuruşunda kaleci Ozan iyi yer tutarak topa sahip oldu. 
34. dakikada rakip ceza alanı dışında kazandığı serbest vuruşta Ertaç’ın sert vuruşunda kaleci Ozan topu kornere atarak rakibine gol şansı tanımadı. 
44. dakikadaki D.Türk Birliği atağında Kenan’ın ortaladığı top T.Ocağı defansından sekti. Seken topa vuran A.Saygı topu üstten dışarı attı. 
65. dakikada Burak’ın kullandığı korner atışında rakip defans arasında topa çok iyi yükselen Obongha müsait pozisyonda topu kafa ile topu üstten dışarı gönderdi. 
69. dakikada maçın tek golü geldi. Gelişen T.Ocağı atağında kale önünde oluşan karambolde defans bir türlü topu uzaklaştıramadı. A.Saygı’nın topa vuruşuyla Coşkun’a çarpan top ağlara gidince D.Türk Birliği 1-0 öne geçti. 
73. dakikadaki D.Türk Birliği atağında A.Saygı’nın vuruşunda kaleci Cenk ayakları ile topu uzaklaştırdı. 
80. dakikada rakibine sert giren D.Türk Birliği futbolcusu Tunahan ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473