banner564

Dereboyu şenlendi

Sarı-kırmızılı futbolseverler, Başkent Lefkoşa'da galibiyet sevincini coşkuyla kutladı

Dereboyu şenlendi
banner598
Remzi SAMAR
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesinin ardından taraftarlar sokağa döküldü. Sarı-kırmızılı futbolseverler, Başkent Lefkoşa'da galibiyet sevincini coşkuyla kutladı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Lefkoşa'nın en işlek caddesi olan Dereboyu'na koşan taraftarlar, ellerinde Galatasaray bayrakları ile galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Meşalelerle takımlarına tezahüratlarda bulunan futbol severler, araçlarıyla yoldan geçenlerin de kendilerine eşlik etmelerini istedi. Bir taraftar, Galatasaray bayrağını çıktığı direğe astı. Polis ekiplerinin uyarılarına aldırmayan taraftarlar bu gece için kendilerine karışılmaması isteğinde bulundu. 

"Önemli olan kazanmamızdı"
Maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden bir futbolsever, Galatasaray'ın hak ettiği bir karşılaşma olduğunu kaydetti. Fenerbahçe'nin bir gol attığını ama maçı kendilerinin kazandıklarını dile getiren sarı-kırmızılı taraftar, "Önemli olan kazanmamızdı." dedi. 

"Severek izlemiyorum"
Fenerbahçeli bir taraftar da maçın genel itibariyle güzel olduğunu aktardı. Diğer derbilere oranla dostluğun daha ön planda olduğunu belirten sarı-lacivertli taraftar, "Düşenler birbirini kaldırdı. Dostluk kazandı. Ama Fenerbahçe bu sezon iyi oynamıyor. Severek izlemiyorum." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2014, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474