banner564

Derecelerle döndüler

Okçularımız Kayseri’de yarışarak kürsüye çıktılar

Derecelerle döndüler
banner598
KKTC’li okçuların da katıldığı Kocasinan Belediyesi Okçuluk Başkanlık Kupası müsabakası Kadir Has Spor Kompleksi’nde yapıldı. Toplamda 50 sporcunun katıldığı, kadınlar ve erkeklerin dört dalda yarıştığı müsabakalarda KKTC’li sporcular kürsüde yeraldı. 
Erkekler Klasik Yay müsabakası birincisi Kayserili sporcu Osman Ekşici, İkinci Talha Görücü ve üçüncü KKTC’li sporcu Onur Aktansoy’a kupa ve madalyalarını Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik verdi.
Kadınlar Klasik Yay müsabakası birincisi Kayserili sporcu Şeyda Erçalık, ikinci KKTC’li sporcu Berna Yolaç ve üçüncü KKTC’li sporcu Münevver Falyacı’ya kupa ve madalyalarını KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş verdi.
Kadınlar Makaralı Yay müsabakası birincisi Kayserili sporcu Gizem Elmaağaçlı, ikinci Merve Solakça ve üçüncü Hediye Oğultekin’in kupa ve madalyalarını de Gençlik Spor İl Müdür Vekili Mehmet Gülyuva verdi.
Erkekler Makaralı Yay dalının birincisi Kayserili sporcu Furkan Dernekli, ikinci Ali Davarcı ve üçüncü KKTC’li sporcu Berkan Volkan ise madalya ve kupalarını müsabakanın başhakemi Murat Kahraman’ın elinden aldı.
Ödül töreninin ardından KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Mehmet Gülyuva ve Okçuluk Federasyonu İl temsilcisi Üstün Tuncer’e teşekkür plaketi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474