banner564

Dersimizi aldık

Bu sezon iyi bir sezonu birinci lige çıkarak geride bırakacak olan Ozanköy’de, yeni sezonun hazırlıkları başladı

Dersimizi aldık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet ikinci ligde Tatlısu ve Alsancak Yeşilova’dan sonra, geçtiğimiz hafta Türkmenköy ile birlikte, adını birinci lige yazdıran Ozanköy’de keyifler yerinde. Ozanköy antrenörü Seran Kaşif gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, süper lig’den bu noktalara gelmeleri sonucu büyük zorluklar çektiklerini, sonrasında ise derslerine iyi çalışarak eski günlere dönmenin planlarının yapılmaya başlandığını vurguladı.

İki yılda dibe vurduk
Süper lig, ardından birinci lig ile birlikte, iki sezonda dibe vurduklarına değinen Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, o dönemler içerisinde camianın ciddi anlamda burukluk yaşadığına dikkat çekti.  Tüm bunlara rağmen takım ve Ozanköy camiasının yılmadan yoluna devam ettiğini söyleyen Kaşif, bu süre zarfında sportif başarıdan çok, tesisleşmeye önem vererek yeniden çıkış aradıklarını kaydetti. Tesisleşme anlamında Ozanköy Spor kulübü olarak ciddi atılımlar attıklarına değinen Seran Kaşif, bunlardan bir tanesi olan tam donanımlı soyunma odalarının açılışının ise ligin son maçından önce yapacaklarını vurguladı. Türkmenköy maçı öncesi soyunma odalarının açılışını saat 15:00’de yapacaklarını hatırlatan Kaşif, duş, soyunma odası başta olmak üzere çok müthiş bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Tesisleşmeye devam edeceğiz
Bu sezon yeniden birinci lige dönmenin oldukça keyifli ve sevindirici olduğunu aktaran Seran Kaşif, bunun yanında ise tesisleşme anlamında çalışmalarının devam edeceğini aktardı. Önümüzdeki sezon birinci ligde yeniden mücadele etmelerinin son derece sevindirici olduğunu aktaran genç çalıştırıcı yeni sezon öncesi ise Ozanköy Mustafa Özkayım stadında bir takım çalışmaların yapılacağını hatırlattı. Sahanın bulunduğu konumdan daha güzel bir çehreye kavuşacağını hatırlatan Kaşif, bu noktada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ettiğini aktardı.

Eski günlere döneceğiz
Süper ligde bulundukları döneme dönmeleri konusunda sorulan bir soru üzerine ise demeç veren Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, o dönemin inanılmaz keyifli olması yanında camianın da bundan inanılmaz keyif aldığını, bu nedenle bu yöndeki çalışmaların ise yeni sezon öncesi değerlendirmeye alınacağında değindi. Birinci ligin çalışmalarına en erken sürede başlayacaklarını hatırlatan Kaşif, yeni sezona yönelik hazırlıklara başlamanın şart olduğunu söyledi. Bu hafta karşılaşacakları Türkmenköy maçı öncesi rakiplerini de geldikleri konumdan dolayı tebrik eden Kaşif, maçın dostane şekilde başlayıp biteceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474