banner564

Destek yok

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mormenekşe’de, Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu, kulübe olan ilgisizlikten yakındı:

Destek yok
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Mormenekşe’de Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu, kulübe olan ilgisizlikten yakınırken, kısır döngü içinde futbolun devam etmesinin oldukça zor olduğunu vurguladı.

Kulübe verilen sözler tutulmadı
Ligin başlamasına artık kısa bir süre kala Mormenekşe takımının hazırlıklarını gazetemiz spor servisine aktaran Eralp Şerifoğlu, takımın  hazırlıklarından daha fazla kulübün yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Mormenekşe kulübüne verilen sözlerin ne yazık ki tutulmadığını belirten Eralp Şerifoğlu, özellikle bunun kurumlar tarafından yerine getirilmemesinin son derece üzücü olduğunu belirtti. 

Sıkıntı yaşıyoruz
Bir çok kulüp gibi kendilerinin de bir çok sıkıntı ile baş başa olduklarını belirten tecrübeli teknik adam bu sorunların ligin başlamasından önce çözülmesi gerektiğini belirtti. Çözülmemesi durumunda büyük sıkıntıların doğabileceğine de dikkat çeken Eralp Şerifoğlu, kulüp adına mücadele eden gönüllü birkaç kişinin ise bu konu ile ilgili olarak son derece özverili çalıştığının altını çizdi.

Tablo adına görüntü iyi durumda
Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ortaya çıkan sıkıntılı ve kötü tablonun takımı negatif yönde etkilememesinin önemli olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu,  en azından bununda sezon öncesi önemli olduğunu belirtti. Can Özsoy transferindeki belirsizliğin sorulması üzerine konuşan Eralp Şerifoğlu, doğruların olduğu yerde Can’ın idmanlara katılmamasına anlam veremediğini vurguladı. Can’ın bir bölge çocuğu olduğunu belirten Şerifoğlu, yaptığı bu hareketin ise takım arkadaşlarını da son derece üzdüğünü vurguladı.

Derbiyle başlıyoruz
Yeni sezon fikstürü ile ilgili görüşlerini de Diyalog spor servisine aktaran Eralp Şerifoğlu, hiçbir hoca’nın lige derbi ile başlamak istemediğini belirtti. Böylesi bir karşılaşmada alınacak galibiyetin muazzam olacağına değinen Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligin açılış maçı adına güzel bir mücadele olacağını belirtti. Yeni Boğaziçi takımı ile hiçbir zaman ezeli rakip olmadıklarını aksine ebedi dost olduklarını vurgulayan Şerifoğlu amaçlarının iyi futbolun sonunda lige galibiyetle başlamak yönünde olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473