banner564

Dev proje

Futbol Federasyonu 100 dönümlük arazi üzerine yapacağı tesisle ilgili çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi

Dev proje
banner598
Futbola dev tesis

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun Sınırüstü köyünde bulunan arazisi üzerine inşa edilecek olan Ahmed Sami Topcan Kamp ve Eğitim Merkezi projesi şekillenmeye başladı. Futbol Federasyonu projeyle ilgili 3 boyutlu görsel görüntüleri Federasyon web sitesinden kulüplerin ve sporseverlerin bilgisine sundu.

4 takım kalabilecek
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu 100 dönümlük arazi üzerine yapacakları tesiste 4 futbol takımı aynı anda konaklayıp kamp yapabileceğini vurgulayarak takımların tüm ihtiyaçlarının düşünülerek tasarlandığını kaydetti. 

2 çim bir sentetik saha
Hasan Sertoğlu Ahmed Sami Topcan Kamp ve Eğitim Merkezi adını verecekleri tesiste FIFA standartlarına uygun 2 doğal çim saha ile bir sentetik zeminli çim saha yer alacağını ve tesisin tam anlamıyla örnek bir tesis olacağını vurguladı. 

5 yıldızlı otel gibi
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu tesisin, içerisinde takımların kamp sırasında her ihtiyacını karşılayabilecek şekilde tasarlandığını belirtti. Sertoğlu tesiste toplantı salonu, kapalı yüzme havuzu, fitnesss salonu, dinlenme ve sohbet bölümleriyle yemek salonu bulunduğunu söyledi. 

Yılsonu başlama hedefindeyiz
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu tesisin projesiyle ilgili ana hatların tamamlandığını detayların ise tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek “Projenin tam anlamıyla tamamlanmasının ardından gerekli izinleri alıp yılsonu temeli atmayı planlıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473