banner564

Devecioğlu: Hedef 3 puan

Son iki haftayı kayıpsız kapatan Serdarlı, saha ve seyircisi önünde galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Devecioğlu: Hedef 3 puan
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Son iki haftada aldığı Mormenekşe ve Gönyeli galibiyetleri ile iyi bir çıkış yakalayan Serdarlı, bu galibiyetleri taçlandırma adına Pazar günü  konuk edeceği Lapta karşısında galibiyeti hedefliyor. Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu verdiği demeçte kendi saha ve seyircileri  önünde Lapta’yı mağlup etmek istediklerini belirtti.

Hafife almak sorun olur
Ligin dibinde yer alan bir takım için basit şeyleri söylemenin yanlış olduğunu belirten Sedat Devecioğlu, bu konumda bir takımı hafife almanın oldukça kötü sonuçlar ortaya çıkarabileceğini vurguladı. 

Lapta’nın taşları yerine oturuyor
Lapta’nın ligde taşları yerine oturtmaya başladığını belirten Sedat Devecioğlu, son derece kaliteli iki yabancı oyuncuya sahip olduğunu ,gücüne ve bulunduğu konuma kendisinin saygı duyduğunu belirtti. Lapta maçı öncesi yaptığı ve yapacağı idmanlarda rakibi hakkında oyuncularına ciddi şekilde bilgi verdiğini de belirten Devecioğlu, sekiz hafta sonunda en zor ve kritik maçlarının Lapta olduğunu belirtti.

Hedef seriyi sürdürmek
Son iki hafta aldıkları galibiyet yanında üzerlerinde yer alan takımların yaşadığı puan kayıplarının önemine değinen Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Mormenekşe ve Gönyeli galibiyetlerinden sonra Lapta karşısında çıkış ve seriyi sürdürmek istediklerini vurguladı. 

5 idmanla hazırlanacağız
Onuncu haftada yine kendi sahalarında oynayacakları Cihangir maçı öncesi Lapta karşısında galibiyetin önem derecesinin artacağın da belirten Sedat Devecioğlu 5 idmanla Lapta maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474