banner564

Doğu’da derbi zamanı

İki komşu köyün mücadelesinde Yeniboğaziçi ile Mormenekşe derbi maçta karşı karşıya gelecek

Doğu’da derbi zamanı
banner598
Hamit SAKALLI
Yeniboğaziçi ve Mormenekşe K-Pet Süper Lig’in 12. haftasında derbide karşı karşıya geliyor. Her iki ekibin de şiddetle üç puana ihtiyacı olduğu göz önünde bulundurulduğunda kıran kırana ve zevkli bir mücadelenin ortaya çıkması bekleniyor.

Hedefimiz üç puan
Yeniboğaziçi teknik direktörü Salih İnce ligdeki konumlarından memnun olmadıklarını ve bunu değiştirmek ve kötü gidişe dur demek adına Mormenekşe ile oynayacakları derbiden üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti. Yeniboğaziçi teknik direktörü Salih İnce, Mormenekşe karşılaşmasının bölge derbisi olmasına da dikkat çekerken, iki takım arasında yıllardan beri süren tatlı bir rekabeti olduğunu ifade etti ve maçın dostça geçmesini temenni etti. 

Gücümüzü bilerek oynayacağız
Salih İnce açıklamalarında kendilerinin ve Mormenekşe’nin gücünü bildiklerini ve karşılaşmaya buna göre üç idmanla hazırlandıklarını belirtti. Ayrıca derbide güçlerini bilerek mücadele edip karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Taraftara çağrı
Salih İnce Yeniboğaziçi taraftarının takımı bu zor mücadelede desteklemesinin önemli olduğuna dikkat çekerek, Yeniboğaziçi’ne gönül vermiş herkesi karşılaşmaya davet ederken zevkli ve mücadele dolu bir karşılaşma izletmek istediklerini de vurguladı.

Derbiyi kazanmak istiyoruz
Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu derbi ile ilgili açıklamalarında manevi değeri böylesine yüksek bir karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti. Yeniboğaziçi ve Mormenekşe’nin hangi ligde veya bulundukları ligde hangi durumda olduğunun bu karşılaşmada herhangi bir anlam ifade etmediğini ve her iki ekibin de bu mücadeleye galip gelme hedefiyle çıktığını belirten Şerifoğlu, zorlu bir mücadele beklediklerini ifade etti.

Çıkış yakalamak istiyoruz
Eralp Şerifoğlu, Mormenekşe olarak geçtiğimiz hafta kritik bir galibiyet alarak yeniden toparlanmaya başladıklarını ve bu galibiyetin derbi öncesi takıma pozitif bir etki yarattığını belirterek iyi bir seyirci kitlesi önünde olaysız geçmesini beklediği mücadeleden üç puanı alarak bir çıkış başlatmak istediklerini ifade etti.

David dışında eksik yok
Şerifoğlu, ülkeden ayrılan David dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve derbiden galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473