banner564

Doğu’da dev buluşma

Sezon öncesi hedeflerini Süper lig olarak belirleyen Dumlupınar ve Baf Ülkü Yurdu takımları karşılaşıyor

Doğu’da dev buluşma
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçmiş dönemlerde müthiş çekişmeye sahne olan Birinci ligin bu sezon yine heyecanlı ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Bir üst lige terfi edecek olan takım sayısının fazlalığı yanında, iddialı kadro ile birlikte tecrübeli teknik adam sayısının birinci ligde fazla oluşu, ligi daha da keyifli hale getirecek. Bu bağlamda ligin ilk maçında Batı’nın favorisi Baf Ülkü Yurdu ile Doğu’nun Süper lig vizesi almak isteyen takımı Dumlupınar bugün Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda bir araya gelecek. İki takımın genç teknik adamları maç öncesi düşüncelerini Diyalog Spor Servisi ile paylaşırken, lige kayıpsız başlamanın ilerisi için önemli olacağına dikkat çektiler.

Sedat Devecioğlu: Fırsatı değerlendireceğiz
Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi yaptığı değerlendirmede saha ve seyircileri önünde oynayacakları ligin ilk maçını kazanmak için ellerinde ciddi bir fırsat bulunduğunu belirtti. Ligde her zaman ilk maçların zor olduğunu belirten Sedat Devecioğlu, Baf Ülkü Yurdu’nun bu sezon ligde bire bir rakipleri olduğunu bu nedenle maçın zorluk derecesinin ise biraz daha fazla olduğuna vurgu yaptı. Karşılaşmanın Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacağını da belirten Sedat Devecioğlu iyi bir zeminde iyi bir mücadele göstereceklerini vurguladı.

Derviş Kolcu: Heyecanlıyız
Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu ise zorlu Dumlupınar deplasmanı öncesi verdiği demeçte, hem Teknik Heyet hem de oyuncu grubu olarak yeni sezon öncesi heyecanlı olduklarını vurguladı. Yorucu ancak oldukça verimli bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını belirten Derviş Kolcu, artık sıranın bunların karşılığını almaya geldiğini belirtti. Dumlupınar deplasmanı ile lige başlayacaklarını aktaran Baf Ülkü Yurdu Teknik Direktörü Derviş Kolcu, zor deplasmandan kayıpsız dönmeleri halinde ise lige iyi bir başlangıç yapacaklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473