banner564

DTB her zaman zirveye oynar

Yeni sezon çalışmalarına Pazartesi günü başlayan Girne ekibi, lige şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor

DTB her zaman zirveye oynar
banner598
Hamit SAKALLI
Sezon hazırlıklarına başlayan DTB’de teknik direktör Caner Oshan açıklamalarda bulundu ve DTB’nin her zaman olduğu gibi yeni sezonda da hedefinin zirveye oynamak olduğunu söyledi.

Haftada 5 antrenman
DTB teknik direktörü Caner Oshan yeni sezona haftada 5 antrenmanla hazırlanmaya başladıklarını ve bu antrenmanların kondisyon ağırlıklı geçeceğini ifade etti.

Kamp yapmak istiyoruz
Caner Oshan yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde İzmit’in Kartepe bölgesinde 1 haftalık bir hazırlık kampı yapmak istediklerini ifade etti. Ancak şu an Türkiye’de yaşanan gelişmelerden dolayı kampın tam tarihinin belli olmadığını belirten Oshan, bir aksilik olmadığı takdirde kampa 30 Ağustos veya 1 Eylül tarihinde gitmek istediklerini sözlerine ekledi. Türkiye’de gerçekleşecek olan bu kampa kadar 3 hazırlık karşılaşması oynamak istediklerini de belirten Oshan, henüz bu hazırlık karşılaşmalarını ise netleştirmediklerini söyledi.

Yabancılar değişecek
Caner Oshan yeni sezonda yeni yabancı futbolcularla mücadele etmek istediklerini ve bu konuda çalışmalarının devam ettiğini ifade ederken, Aksel’in de transferi için görüşmeleri sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2016, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473