banner564

"DTB’ye şampiyonluk yakışır"

Geçtiğimiz sezon 11 gol atarak takım arkadaşı Selim Saygı ile takımın gol yükünü çeken 20 yaşındaki genç futbolcu Kenan, küçük yaştan beridir çok çalıştıklarını, takımın artık tecrübelendiğini ve bu sezon şampiyon olmak istediklerini söyledi.

banner598
‘’Hedef şampiyonluk’’
Diyalog’a konuşan Kenan, ‘’Bilindiği üzere 2 yıl önce takımımızın kadrosu gençleşmişti. Bu yıl takımımıza 3 ağabeyimiz geldi ve onlarla birlikte çok daha güçlü olacağımızı düşünüyorum. 6 yıldır hasret kaldığımız lig şampiyonluğunu bu sezon kazanmak istiyoruz’’ dedi.

‘’Babamın teknik direktör olması benim için hem avantaj, hem dezavantaj’’
Konuşmalarına devam eden Kenan, ‘’Babamın takımda teknik direktör olması herkes tarafından farklı değerlendiriliyor. Bana soracak olursanız, iki yönlü sonucu var. İdmanlardan veya maçlardan sonra evde bana hatalarımı, artılarımı ve eksiklerimi söylemesi benim için çok büyük avantaj ancak dış çevrenin farklı düşünceleri beni rahatsız ediyor. Ayrıca karşılaşmalarda, babamın sinirlendiğini görmek beni daha çok hırslandırıyor’’ dedi.

‘’Forma aslanın ağzında’’
Takımdaki forma şansına da değinen Kenan, ‘’Bu sezon forma rekabeti çok yüksek düzeyde olacak. Takımımızın kadrosu genişledi ve tüm oyuncular çok kaliteli. Bu yüzden Doğan Türk Birliği’ne faydalı olabilmek için çok çalışacağız. Hedefim, her sezon daha iyi olmaktır. İnşallah şampiyon oluruz’’ şeklinde konuşmalarını noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473