banner564

Dumlupınar’a dev sponsor

Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile Northerland Construction arasında 2016-2017 sezonunu kapsayan anlaşma imzalandı

Dumlupınar’a dev sponsor
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile Gazimağusa’nın önemli inşaat şirketi Northerland Construction arasında 2016-2017 futbol sezonunu kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. Arkın Palm Beach Otel’de düzenlenen basın toplantısında Dumlupınar Başkanı Güneş Güneşoğlu ve Northerland Construction Direktörü Koral Bozkurt arasında imzalanan anlaşmada her iki tarafta Mağusa takımlarına yapılan katkının önemine vurgu yaptı.

Güneş Güneşoğlu: Northerland Construction’un ana sponsoru olmasında mutluluk duyuyoruz
Düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Başkan Güneş Güneşoğlu Sponsorluğun 2016-2017 futbol sezonu için bir yıllığına geçerli olduğunu ve bu sponsorluğun A takımın bütün donanımı ve ihtiyaçlarını kapsadığını dile getirirken Northerland Construction ile bu anlaşmanın imzalanmasında ki mutluluğunu dile getirdi. Ayrıca yapılan bu sponsorluk anlaşmasının bütün Mağusa’ya yapıldığı dile getiren Güneşoğlu ülkemizde hem sponsorların hem de kulüplerin önünü açmak için sponsorluk yasasının değişmesi gerektiğini söyledi.

Koral Bozkurt: Eskiden futbol oynadığım takıma sponsor olmak bana mutluluk veriyor
Toplantıda konuşan Northerland direktörü Koral Bozkurt ise Dumlupınar ve Mağusa Türk Gücü takımlarına sponsor olarak bu sezon altın çağını yaşayan Mağusa takımlarına sponsor olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirirken, eskiden futbol oynadığı Dumlupınar’a sponsor olmanın da kendisi için ayrıca bir mutluluk olduğunu söyledi. Bu yapılan anlaşmanın detaylarını daha sonra açıklayacaklarını söyleyen Bozkurt amaçlarının tüm Mağusa takımlarına Northerland olarak katkı yapmak olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473