banner564

Dünya şampiyonu ülkemizde

KKTC Atletizm Federasyonu'nun düzenleyeceği seminerde olimpiyat eski şampiyonu Dwight Phillips, Taiwo Ayiro ve Celal Keleş eğitmen olarak yer alacak

Dünya şampiyonu ülkemizde
banner598

 KKTC Atletizm Federasyonu sürat koşuları, uzun atlama ve üç adım atlama branşlarında düzenleyeceği seminerde Dünya atletizminde uzun atlama branşında birçok başarı yakalamış önemli bir ismi ağırlayacak. Uzun atlama branşında olimpiyat eski şampiyonu ve dört kez dünya şampiyonu olmuş, atletizmin efsane isimlerinden ABD'li eski atlet Dwight Phillips seminerde deneyimlerini aktaracak. Spor Dairesi’nin katkıları ile düzenlenecek olan seminerde ayrıca bir dönem ülkemizde atletizm antrenörlüğü yapan, Suudi Arabistan ve Umman gibi ülkelerin baş antrenörlüğünü yapmış bir isim olan Ariyo Taiwo’nun yanı sıra ülkemiz elit atleti Yiğitcan Hekimoğlu ile birçok uluslararası başarıya imza atan antrenör Celal Keleş de eğitim verecek.

Pillips, Ariyo ve Keleş eğitim verecek
2004 Atina Olimpiyatları'nın yanı sıra 2003, 2005, 2009 ve 2011 yıllarında düzenlenen Dünya şampiyonalarında uzun atlama branşında altın madalya kazanan Phillips, 4-5 ve 7-8 Ocak tarihlerindeki seminerde bilgi birikimlerini katılımcılara aktaracak. Seminerde ayrıca bir dönem ülkemizde antrenör olarak görev yapan, Suudi Arabistan ve Umman gibi ülkelerde atletizm baş antrenörü olarak çalışan, yetiştirdiği birçok sporcu uluslararası alanda başarılar yakalamış bir antrenör olan Ariyo Taiwo da yer alacak.
Seminerde ayrıca ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu ile geride bıraktığımız sezon Türkiye milli takımı ile Avrupa ikinciliği gibi önemli başarıya imza atan antrenör Celal Keleş de bilgi birikimlerini katılımcılara aktaracak. 

Seminer başlıyor
Sürat koşuları, uzun atlama ve üç adım atlama branşları ile ilgili olarak düzenlenecek olan seminer başlayacak. Seminer 4-5 Ocak tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde, 7-8 Ocak tarihlerinde KTOEÖS lokalinde 9.00 – 16.30 saatlerinde yapılacak. Sabah seansları belirtilen yerlerde, uygulama ise Atatürk Stadı’nda yer alacak. 
KKTC Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenecek olan seminere katılım ücretsiz olacak ve ilgilenen tüm spor branşlarından sporcu, yönetici ve antrenörlerin katılabileceği belirtildi. Seminere katılım göstermek isteyenler şu irtibat numaralarından iletişim kurabilecekler: 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473