banner564

Dursun Özbek'ten açıklama

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek UEFA ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

Dursun Özbek'ten açıklama
banner598
Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşma yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA'dan alınabilecek ceza konusunda önemli açıklamalar yaptı.
Özbek, “Yönetimler UEFA uyarılarını dikkate almamış. UEFA da, 'yeter' dedi. 4 Aralık'a bize gün verdiler, 'gelin bize ne olduğunu açıklayın. O günkü şartlarda yönetimlerin hazırladığı raporlarla, UEFA'nın elindeki veriler uyuşmamaktadır” dedi. UEFA'ya, Türkiye'deki muhasebe sistemi ve yaşanan olayların futbola ilgiyi azalttığını anlattıklarını söyleyen Özbek, “Dedim ki Galatasaray zarar etmiş, ama borçlarını ödemiş. Vergilerini ödemiş, sporcu paralarını ödemiş. Bu yönetimin cesaretlendirilmesi için bir ceza almamamız gerektiğini belirttim ve izleme süresinin uzatılmasını istedim. Fakat uzatmadılar. Bize 1+1 Avrupa'dan men cezası vermek istiyorlar” dedi. UEFA, kuruşuna kadar doğru tutulmuş bir sistemimiz olduğunu söyleyip bize teşekkür etti. Maddi zararların sportif anlamda cezalandırılmasını doğru bulmuyorum. Bu ceza Galatasaray'a bir fayda getirmeyeceği gibi UEFA'ya da bir fayda getirmeyecektir. Galatasaray UEFA'nın bir rengidir. UEFA'nın, Galatasaray'a ceza vermenin sistemin faydasına olmayacağını anlayacağını ümit ediyorum.”
“31 Mayıs 2016'da zarar 10 milyon Euro'nun altında olacak”
“Birlik ve beraberliğin sembolü olacak ilk hamle “Tek bilek, tek yürek” projesidir. Herkesin bu bilekliği takmasını istiyorum. Eskisi gibi har vurup harman savurma dönemi bitmiştir. Size söz veriyorum. 31 Mayıs 2016'da G. Saray Sportif AŞ'nin zararı 10 milyon Euro'nun altında olacak.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473