banner564

Dursun Özbek’ten sert çıkış

Galatasaray, Emlak Konut ile yapılan anlaşma konusundaki açıklamalarda bulundu

Dursun Özbek’ten sert çıkış
banner598
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılı kulübün Divan Kurulu toplantısında sert 
açıklamalar yaptı. Özbek, Riva ve Florya'daki araziler için Emlak Konut ile yaptıkları anlaşmanın çarpıtıldığını savundu ve söz konusu anlaşmanın içeriğini kulübün üyeleriyle bir kez daha paylaştı.

Özbek'in açıklamaları şöyle:
“Emlak Konut ile çok önemli bir işbirliğine vardık. Aldığımız bu yetkiyi Galatasaray’ın geleceğini inşa etmek için kullanacağız. Ortada bir bilgi kirliliği var. En açık şekilde detayları verdim. Yapılan sözleşmenin metnini de verdim. İlkokul çocuğu bile okusa idrak eder. Lütfen basında çıkan yorumları, çıkan haberleri bir değerlendirdin. Benim size anlattığımla diğerinin bir benzeri var mı? Herkesin bunu anlaması için tekrar anlatmak zorunda hissediyorum kendimi.”

"Bu bir arsa satışı değildir"
“Bu arsayı, imar durumunu takiben siz inşa edersiniz yaparsınız. Ya da bir müteahhit firma ile anlaşırsınız, gayri menkulleri kendi aranızda paylaşımı yaparsınız. İsterseniz kiraya verirsiniz, isterseniz satarsınız. Bu bir arsa satışı değildir. Arsayı satınca ne oluyor? Devri veriyorsunuz parayı cebinize koyuyorsunuz. Bu böyle bir şey mi? Yaptığımız sunumdan böyle bir anlam mı çıkıyor?”
“Emlak Konut, bizim arsalarımızın projelerini yapacak ve ihale edecek. Projelerin bitmesini müteakip, bu inşaatların satılması, kazanç elde edilmesi söz konusudur. Ortaya çıkan hasılatın karlılığının bölüşülmesidir. Yüzde 80’i Galatasaray’ındır. Yer yarılsa bu inşaatlar yapılacak ve karlılık Emlak Konut ile bölüşülecek. Hiçkimse, bunu yanlış yorumlayarak Galatasaray’ı ve yönetimini yıpratma çabasında olmasın.”

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474