banner564

Durur: Hedef kazanmak

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, bugün Adana Aski ile karşılaşacak

Durur: Hedef kazanmak
banner598
Necmi USAL (KTSYD/Samsun)

Türkiye Kupası’nda mücadele eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, bugün grubun son maçında Adana Aski ile oynayacağı karşılaşma öncesi dün son idmanını gerçekleştirerek karşılaşmanın başlayacağı saati beklemeye başladı. YDÜ koçu Alper Durur yaptığı açıklamada, üç ihtimalli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, 8 sayılık bir farkla mağlubiyete kadar gruptan çıkacaklarını fakat mutlak galip gelmek istediklerini söyledi.
Dün sabah son idmanını gerçekleştiren Yakın Doğu, bugün oynayacağı Adana Aski maçını beklemeye başladı. Yaklaşık 1 saatlik bir idman gerçekleştiren Yakın Doğu, tam kadro çalıştı. 

‘’Kazanmak için her şeyi yapacağız’’
Yakın Doğu Üniversitesi koçu Alper Durur yaptığı açıklamada, ‘’Yeni bir takım olmamıza rağmen 2’de 2 yaptık ve bu çok önemli bir şey. İlk karşılaşmada çok iyi oynadık, ikinci karşılaşmada ise ilk devre çok iyiydik ancak ikinci devre gerek oyuncularımızın fauller görüp dışarıya çıkması, gerekse rakibin sert savunmasına maruz kalarak oyundan koptuk. 2 galibiyet elde etmemize rağmen, üç ihtimalli bir karşılaşmaya çıkacağız. Olası mağlubiyetimizle üçlü averaja bakılabilir. Grubun son maçında 8 sayılık bir farkla mağlup olsak bile gruptan çıkıyoruz. Ancak bizim hedefimiz galip gelmek. Oyuncularıma güveniyorum’’ şeklinde konuştu.
Temsilcimiz Yakın Doğu Üniversitesi’nin bugün oynayacağı Adana Aski karşılaşması saat 17.00’da başlayacak ve bu önemli karşılaşma TRT Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474