banner564

Düşmez geliyor

Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez, en kestirme yolun futbolcu sözleşmeleri olduğunu söyledi

Düşmez geliyor
banner598
Türkiye Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’ne giden KKTC’li sporcuların gidişiyle ilgili çözüm çareleri aranırken  Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez yakın bir zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geleceğini açıkladı.

Hukuk Kurulu araştırmalarını sürdürüyor
Ali Düşmez, KKTC’deki futbolcuların BAL Ligi’ne gidişleriyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun araştırmalarını sürdürdüğünü belirterek bu konuda henüz bir sonucun çıkmadığını açıkladı.

Denktaş ile görüştük
Düşmez konuyla ilgili olarak KKTC Spor Bakanı Serdar Denktaş ile görüştüklerini belirterek, konunun bilgilerinde olduğunu ve hem TFF’yi FIFA önünde zor durumda bırakmayacak hem de KKTC kulüplerini koruyacak bir formül üretmek istediklerini söyledi.

En kestirme yol sözleşmeler
Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez, bunun resmiyete dökmenin en kestirme yolunun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu nezdinde futbolcu sözleşmeleri olduğunu belirterek “Bende yıllarca amatör kulüpte başkanlık yaptım. Bende futbolcularımı bu sözleşmelerle tuttum” dedi.

Yakın zamanda KKTC’ye gelecek
Ali Düşmez konuyla ilgili olarak KKTC’de dostları olduğunu ve sorunu aşmak için uğraştıklarını belirterek kısa zaman içinde sorunları dinlemek ve çözüm önerilerini konuşmak üzere KKTC’ye geleceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473