banner564

Efsane kazanç

K-PET Süper Lig’in 15. haftasında konuk ettiği Cihangir’i 4-2 gibi bir skorla mağlup etmeyi başaran GAÜ Çetinkaya, zirvedeki diğer takımların puan kaybetmesiyle haftanın en kazançlı takımı oldu.

Efsane kazanç
banner598
Lider Binatlı ise, ligde olumlu sinyaller veren Değirmenlik deplasmanında eksiklerini çok aradı ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Ligde ilk kez kaybeden Binatlı, bu mağlubiyete rağmen liderliğini sürdürdü. Lefke ise konuk olduğu Yeniboğaziçi’ni deplasmanda farklı mağlup ederek haftayı üç puanla kapamayı başardı. DTB ise konuk olduğu K. Kaymaklı’yı mağlup ederek Lefkoşa’da kazanamama hastalığına son verdi. TOL ile MTG arasında oynanan heyecan dolu mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı ve bir bakıma her iki taraf da fırsat teperek kaybetmiş oldu. Gençler Birliği ile Mormenekşe arasında oynanan zorlu mücadelede ise gol sesi çıkmadı ve taraflar birer puanı paylaştı. B. Bağcıl ile Yenicami arasındaki mücadelede haftanın sessiz geçen karşılaşmaları arasındaydı.

Haftanın Takımı: Değirmenlik
Geçtiğimiz hafta olumlu sinyaller veren Değirmenlik, konuk ettiği Binatlı karşısında güzel bir futbol ortaya koyarak hak ettiği bir galibiyet elde etti ve kritik bir üç puana imza attı. Değirmenlik ayrıca elde ettiği bu galibiyetle Binatlı’nın ilk mağlubiyetine de imza atmış oldu.

Haftanın Antrenörü: Caner Oshan (DTB)
K. Kaymaklı karşılaşmasına takımını iyi hazırlayan ve mücadele boyunca pozitif bir futbol oynattıran Caner Oshan, takımının aldığı bu galibiyette önemli bir rol oynadı. Caner Oshan ve DTB bu galibiyetle uzun bir zamandan sonra Lefkoşa’da galibiyet elde etmenin tadına vardı.

Haftanın Futbolcusu: Kağan Görneçli (Değirmenlik)
Değirmenlik’in lider Binatlı ile oynadığı zorlu mücadelede ortaya koyduğu futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kağan, takımının galibiyetine hem ofansif hem de defansif olarak katkıda bulundu.

Haftanın Hakemi: Mehmet Malek (TOL-MTG)
Haftanın en kritik mücadelelerinden birinde düdük çalan Mehmet Malek, karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü hiç yitirmedi ve zaman zaman gerginleşen ortamı iyi yönetti. Yardımcıları ile görev paylaşımı yaparak hataya fırsat vermedi.

Haftanın on biri
Onurhan (Değirmenlik)
Arif (Lefke)
Ahmet Sönmez (DTB)
Mehmet Yıldız (DTB)
Celal (Değirmenlik)
Nurettin (MTG)
Parpas (Değirmenlik)
Kemal Solkanat (Lefke)
Kağan Görneçli (Değirmenlik)
David (Çetinkaya)
Ertaç (TOL)

Gol Krallığı:
Halil Turan (Yenicami): 17
John Bello (Binatlı): 15
Kemal Uçaner (Binatlı): 13

Haftanın Sonuçları:
Değirmenlik       1-0  Binatlı
Gençler Birliği    0-0  Mormenekşe
B.Bağcıl              0-0  Yenicami
GAÜ Çetinkaya 4-2  Cihangir
TOL                2-2   MTG
K. Kaymaklı         0-2 DTB
Yeni Boğaziçi      0-3 Lefke

16. Hafta Programı:

20 Şubat Cumartesi:
Yenicami-Yeni Boğaziçi
Binatlı-GAÜ Çetinkaya
Cihangir-B. Bağcıl
Lefke - K. Kaymaklı
21 Şubat Pazar:
MTG-Gençler Birliği
DTB-TOL
Mormenekşe-Değirmenlik

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474