banner564

Eğitim için kullanılacak

Girne Üniversitesi dördüncü uçağını filosuna kattı

Eğitim için  kullanılacak
banner598
Girne Üniversitesi, sınıfında en çok tercih edilen son model bir Cessna-172 S uçağını filosuna ekleyerek eğitim uçağı sayısını dörde çıkardı.
Yapılan açıklamaya göre, Girne Üniversitesi Pilotaj Bölümüne artan talep ve üniversitenin sivil havacılık sektöründe çalışacak pilotları en üst düzeydeki eğitim ve uygulama ortamında, üstün vasıflara sahip olacak şekilde yetiştirme amacı doğrultusunda eğitim uçakları içinde en çok tercih edilen Cessna- 172 S uçağını alarak üniversitenin uçak sayısını dörde yükseltti.
Girne Üniversitesi’nin son aldığı Cessna-172 S eğitim uçağının ve filodaki diğer uçaklarının hepsinin kaydı İstanbul, Türkiye’de alınmış olup; hepsi uluslararası uçuş hakkı bulunuyor. Uluslararası uçuş hakkında sahip olan eğitim uçakları ile eğitim alacak olan öğrenciler, uzun mesafe uçuş eğitimi alabilme fırsatına sahip olacaklar. Öğrencilerine en donanımlı eğitimi vermek için gerekli tüm çalışmaları yapan Girne Üniversitesi’nin, uzun mesafe uçuşların yapılabilmesi için öngörülü hareket ederek uçak kayıtlarını İstanbul Türkiye’de yaptırdığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474