banner564

Eksiklerimizi gidereceğiz

Yeni sezonda rakiplerine kök söktürmeye hazırlanan Lefke’de çalışmalar sürüyor

Eksiklerimizi gidereceğiz
banner598
Hamit SAKALLI
Süper Lig ekiplerinden Lefke teknik direktörü İltaç Karayel, yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini ve mevcut birkaç sorunlarını ve eksiklerini en kısa zamanda çözüp gidereceklerini belirtti.

3 eksiğimiz var
İltaç Karayel, Lefke olarak 3 konuda eksikleri olduğunu belirtti. İlk eksiklerinin kaleci olduğunu belirten Karayel, şu ana kadar tek kaleci Ahmet ile çalıştıklarını ve en kısa zamanda ikinci bir kaleci transfer etmek istediklerini söyledi. Karayel, Mehmet ile ilgili problemlerin çözülüp çözülmeyeceği konusu tam olarak bilemeyeceğini ancak Lefke olarak oraya takılı kalmadıklarını ve alternatif isimlere yöneldiklerini ifade ederken birkaç isimle görüşme halinde olduklarını sözlerine ekledi. İkinci eksiklerinin ise kaleci antrenörü olduğuna değinen Karayel, bu konuda da çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Üçüncü eksiklerinin ise kamp olduğunu söyleyen Karayel, asker olan futbolcularının da katılabilmesi için bayram süresince yurt içinde bir kamp yapmak istediklerini ifade etti.

Fizik – kondisyon olarak iyiyiz
İltaç Karayel, yaklaşık iki aydır çalışmalara devam ettiklerini ve şu an fizik- kondisyon olarak iyi yerde bulunduklarını ifade etti. Hazırlık karşılaşmalarında performans olarak istenilen seviyede olmasalar da mücadele olarak kendilerini bulduklarını belirten Karayel, bu hafta içi hazırlık karşılaşması almadıklarını ve günde çift idman yaparak iyi bir yükleme programı uygulamayı planladıklarını söyledi.

Hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüyoruz
İltaç Karayel, hazırlık karşılaşmalarında eksiklerini gördüklerini ve bunları gidermeye çalıştıklarını belirtti. Karayel, asker olan futbolcularının hafta sonu oynadıkları karşılaşmalara katıldıklarında savunma açısından sıkıntı yaşamadıklarını ve bu futbolculara yeni sezonda mutlaka ihtiyaçları olduğunu söyledi. K.Kaymaklı karşısında iyi oynayarak galip gelmelerinin takımın özgüven kazanması açısından önemli olduğunu ifade eden Karayel, oyun olarak da istenilen seviyeye çıkacaklarını sözlerine ekledi. Karayel, bu cumartesi saat 17.00’de Binatlı ile de bir turnuva maçı oynayacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474