banner564

Eksiklerimizi görüyoruz

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçlarına devam eden Lefke’de Bülent Aytaç takımdan memnun

Eksiklerimizi görüyoruz
banner598
Hamit SAKALLI

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke, yeni sezon öncesinde eksiklerini görme adına hazırlık karşılaşmaları oynamaya başladı.

Sistemimizi oturtmaya çalışıyoruz
Lefke teknik patronu Bülent Aytaç, yaptığı açıklamalarda Lefke’nin yaklaşık olarak dört haftadır antrenmanlarını sürdürdüğünü ve bu sürecin sonunda takımın hem eksiklerini görmek hem de uygulamak istedikleri sistemi yavaş yavaş takıma adapte edebilmek adına hazırlık karşılaşmaları oynamaya başladıklarını ifade etti. 

Galip geldik ama ders çıkardık
İlk hazırlık karşılaşmasını Yalova ile oynadıklarını ve bu karşılaşmadan galip gelmelerine rağmen önemli dersler çıkardıklarını belirten Aytaç, bu karşılaşmada daha çok sürekli bir şekilde antrenmanlara katılan futbolculara süre verdiğini ifade etti.

Bugün Karşıyaka ile
Bülent Aytaç, toplamda 8-9 hazırlık karşılaşması oynamayı hedeflediklerini ve ikinci hazırlık karşılaşmalarını bugün Lefke’de Karşıyaka ile yapacaklarını söyledi. Son birkaç hazırlık maçında artık sistemlerini oturtmuş ve ideal on birlerini oluşturmuş şekilde sahaya çıkmak istediklerini belirten Aytaç, son karşılaşmalarda formaya yakın olan oyuncularla mücadele edeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473